Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Jasmin Vogeley

Psycholoog Best


Acacia 85
5682 EB Best


Psychologen Nederland

Psycholoog Best

Over Mij

De naam van mijn praktijk is VoluitZijn. Dat staat voor mij voor leven en werken vanuit een diepe verbinding met jezelf vol energie en plezier. Het leven beschouw ik als een ontdekkingsreis die nooit stopt. Voor mij persoonlijk betekent dit enerzijds ruimte nemen om te genieten en te ontspannen (ik houd van dansen, yoga, wandelen). En anderzijds mezelf regelmatig een duw geven om uit mijn comfortzone te komen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Noem het een soort van liefdevolle gedrevenheid, oftewel een zachte stuwende kracht. Als ik op die manier mijn grenzen verleg, gebeuren soms wonderbaarlijk mooie dingen en ervaar ik zoveel meer vervulling in mijn leven.

En daar wil ik ook jou als psycholoog en energetisch therapeut bij stimuleren. Ik nodig je uit om op ontdekkingsreis te gaan naar de verborgen schatten in jezelf. Mijn werkwijze is divers, enerzijds analytisch, inzichtgevend, gericht op bewustwording. En anderzijds werk ik heel intuïtief en ervaringgericht, waarbij ik lichaamswerk, visualisaties en mindfulness inzet.

Mijn insteek is altijd positief. Dat wil zeggen dat ik samen met jou op zoek ga naar nieuw perspectief uitgaande van jouw wensen en kwaliteiten. Ik heb oog voor de context van jouw leef- en werkomgeving en indien nodig betrekken wij die actief.

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Burn-out / Stress
Culturen / Migratie
Depressie
Relatieproblemen
Weerbaarheid
Zingeving
Psychosomatische klachten
Hechting, vertrouwen, intimiteit
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
HSP

Behandelmethodes

ACT
Mindfulness
Relatietherapie
Lichaamsgerichte therapie
Positieve psychologie
Spirituele coaching
Stressmanagement
Cliëntgerichte (psycho)therapie

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

LVPW
RBCZ
PsyNed

Doelgroep

Volwassenen

Regio

Regio Eindhoven

Praktijklocatie

Best

Praktijkuren

's ochtends
's middags