Alma Smit.

Psycholoog Arnhem

van Oldenbarneveldtstraat 90, 6827AN Arnhem

Psycholoog Arnhem

Heldere en duidelijke aanpak. Als je zelf beter snapt wat er met je gebeurt, als je zelf meer de regie krijgt over je leven en problemen, kun je gericht werken aan oplossingen. Je probleem aankijken, soms voelt dat zwaar, zeker als er langdurige patronen onder je gedrag zitten. Deze patronen kun je met mij verkennen. Maar....de toon blijft ligt. Doordat ik werk met methodes die dicht aansluiten bij de beleving. Het verhaal, jouw verhaal staat centraal. 

Klachten kunnen zowel werkgerelateerd zijn als meer persoonlijk. Zo zijn somberheid, angst, moeite met keuzes maken, grenzen stellen, burnout.

De begeleiding van mensen die opgroeien in een gezin met een zieke ouder behoort tot mijn specialisatie. Verder kun je bij me terecht om traumatische ervaringen die jou als het ware stil zetten aan te pakken. (auto ongeluk, seksueel misbruik)  Ik ga uit van een samengaan van lichaam en psyche en zal vanuit verschillende benaderingen werken aan het weer in balans brengen of oplossen van jouw vragen. Zo zal EMDR, Opstellingen, mindfulness of een meer kognitief gerichte benadering mogelijk zijn.

 Ik ben lid van het NIP en NFG en werk van 9.30 uur tot 18.00 uur in Arnhem en Apeldoorn. 1 x per twee weken een avond in Arnhem.


Meer weten over mij?!

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Ik behandel

Arbeid en organisatie
Burn-out / Stress
Echtscheiding
Incest verleden
Relatieproblemen
Rouw en verlies
Zingeving
PTSS
Hechting, vertrouwen, intimiteit
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Problematiek bij seksueelmisbruik
HSP

Behandelmethodes

EMDR
Mindfulness
Systeemtherapie
Familieopstellingen
Creatieve therapie drama
Lichaamsgerichte therapie
Rouw en verliesverwerking
Voice dialogue
Loopbaanadvisering

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NFG
RBCZ
PsyNed

Doelgroep

Pubers
Jong volwassenen
Dertigers
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Regio

Regio Arnhem

Praktijklocatie

Arnhem

Praktijkuren

's ochtends
's middags

Extra Taal

Duits
Engels

Alma Smit


van Oldenbarneveldtstraat 90
6827AN Arnhem

Psychologen Nederland