Yvonne Willems.

Psycholoog Assen

Collardslaan 6 , 9401 GZ Assen

Psycholoog Assen - Yvonne Willems

De combinatie praktisch en intuïtief zie je terug in mijn studie; ik ben afgestudeerd als Arbeid & Organisatie psycholoog aan de Rijksuniversiteit te Leiden. Ik volgde de liefde naar Groningen en deed daar een extra keuzevak: Filosofie. Ook na mijn studie, in werk en vervolgopleiding blijft het terugkomen: dan weer spiritueel, dan weer praktisch.

Vreemd eigenlijk dat er maar weinig plekken zijn die én spiritueel (of intuïtief) én praktisch zijn. Dat heb ik, als werkend psycholoog in Assen een beetje zelf moeten uitvinden. Want: in de verbinding van die twee ben ik het meest creatief en meest mezelf.


Meer weten over mij?!

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Ik behandel

Burn-out / Stress
Relatieproblemen
Rouw en verlies
Trauma
Angst

Behandelmethodes

EMDR
Mindfulness
Relatietherapie
Familieopstellingen
Rouw en verliesverwerking
Coaching

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
NVPA
RBCZ
PsyNed

Doelgroep

Alle leeftijden

Regio

Regio Assen
Regio Emmen

Praktijklocatie

Assen

Praktijkuren

's ochtends
's middags


Yvonne Willems


Collardslaan 6
9401 GZ Assen

Psychologen Nederland