Jedidja Borkent.

Psycholoog Arnhem

Mr. E.N. van Kleffensstraat 6, 6842 CV Arnhem

Wanneer je rondloopt met een probleem spelen er vaak meerdere dingen een rol. Hierdoor kun je snel het overzicht kwijt raken en niet meer weten welke kant je op moet en zeker niet hoe je het op moet lossen. Adviezen die je krijgt van anderen zijn goedbedoeld, maar soms helpt een professioneel luisterend oor je een horizon te zien die je daarvoor nog niet zag.

Nieuw perspectief kan vaak leiden tot blijvende verandering. Dit is wat ik biedt in mijn praktijk.

Ik werk niet volgens protocollen, maar met een met een op maat afgestemd programma, op jou als persoon. Samen kijken we waar jou krachten liggen en waar je verbeterpunten en gaan we aan de slag. 

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van depressies, angstklachten, trauma's (d.m.v. EMDR) en burnout. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het aanpakken van verslavingsproblemen waarbij geen medische indicatie nodig is en ben ik opgeleid als ADHD-coach.

De eerste stap naar een psycholoog is vaak de moeilijkste stap, die kan ik niet voor je zetten. Maar wanneer je hier eenmaal bent fungeer ik als jouw coach, die je net even dat duwtje in de rug kan geven dat je nodig hebt om de race goed uit te lopen.


Meer weten over mij?!

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Ik behandel

ADHD / ADD
Angst / Fobie / Dwang
Depressie
Verslaving
Dwang
PTSS
Aanpassingsproblemen
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Angst

Behandelmethodes

Cognitieve (gedrags)therapie
COMET
EMDR bij type 1 trauma
Oplossingsgerichte therapie

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
NFG
RBCZ
PsyNed

Doelgroep

Jong volwassenen
Dertigers
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Regio

Regio Arnhem

Praktijklocatie

Arnhem

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: weekend

Extra Taal

Engels

Jedidja Borkent


Mr. E.N. van Kleffensstraat 6
6842 CV Arnhem

Psychologen Nederland