Freek Sarink.

Psycholoog Leiden

Middelstegracht 87E, 2312TT Leiden

Psycholoog Leiden

Als je zoekt naar een psycholoog die je snel verder helpt, en als je niet bang bent om uitgedaagd te worden om echt naar de kern van je probleem te gaan, schroom dan niet om contact met Freek Sarink op te nemen. Als provocatief psycholoog weet hij als geen ander om zijn cliënten uit te dagen vanuit goed contact met zijn cliënten en met een grote hoeveelheid humor.

Freek Sarink werkt met individuen, stellen en gezinnen. Hij is niet alleen opgeleid als provocatief psycholoog, maar ook als relatie-en gezinstherapeut. Bovendien is hij gecertificeerd EMDR-therapeut, waarmee hij cliënten met trauma's of andere heftige emotionele spanning helpt om binnen een paar sessies die spanning sterk te verminderen. Freek Sarink werkt enkele maanden per jaar als docent voor de Vrije Universiteit in Amsterdam én verzorgt met regelmatig trainingen en workshops op het gebied van de provocatieve therapie. 


Meer weten over mij?!

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Ik behandel

Arbeid en organisatie
Burn-out / Stress
Depressie
Relatieproblemen
Rouw en verlies
Sport / Prestatie
Trauma
Weerbaarheid
Fobie
PTSS
Samengestelde gezinnenproblematiek
Faalangst
Hechting, vertrouwen, intimiteit
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Angst

Behandelmethodes

EMDR
Systeemtherapie
Relatietherapie
Provocatieve therapie

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NVPA
NVRG
RBCZ
PsyNed

Doelgroep

Pubers
Jong volwassenen
Dertigers
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Regio

Regio Leiden

Praktijklocatie

Leiden

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden

Extra Taal

Engels
Spaans

Freek Sarink


Middelstegracht 87E
2312TT Leiden

Psychologen Nederland