Inez Loeper.

Psycholoog Den Haag

Gentsestraat 104, 2587 HX Den Haag

Psycholoog Den Haag

Als afgestudeerd psycholoog en relatietherapeut help ik mensen bij verschillende vraagstukken. Soms is er een aanleiding zoals 'problemen op het werk' of 'te veel ruzie met je partner'. Het kan ook zijn dat je helemaal niet zo goed weet wát er mis is. Maar dat je gewoon niet lekker in je vel zit. Dan verkennen we samen wat er precies speelt. En wat je zou willen veranderen.

Van cliënten krijg ik vaak terug dat zij het gevoel hebben dat ik hun 'echt zie'. Ze voelen zich begrepen en komen stap voor stap dichter bij antwoorden op hun vragen. Mijn stijl is persoonlijk en warm, maar ook oplossingsgericht. Want ik vind het belangrijk dat je merkt dat jouw inspanning tot verandering leidt. Daarbij streef ik naar relatief kortdurende trajecten van ongeveer zes sessies.

Ook bij relatietherapie is dit vaak voldoende om te ontdekken wat jou en je partner bindt. En waar mogelijkheden liggen om de band hechter te maken, of om problemen te verminderen. In de gesprekken stellen we niet alleen vast wat er aan de hand is, maar gaan we ook aan de slag om te bereiken wat jij wilt/jullie willen.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Ik behandel

Arbeid en organisatie
Burn-out / Stress
Culturen / Migratie
Echtscheiding
Relatieproblemen
Weerbaarheid
Zingeving
Samengestelde gezinnenproblematiek
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Overgangsklachten

Behandelmethodes

EFT
Relatietherapie
Weerbaarheids training
Oplossingsgericht coachen
EFT Relatietherapie
Oplossingsgerichte therapie
RET
Teamcoaching
Coaching
Loopbaanadvisering
Psychotherapie

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Pubers
Jong volwassenen
Dertigers
Veertigers
Vijftig +
Alle leeftijden
Volwassenen

Regio

Regio Den Haag

Praktijklocatie

Den Haag

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden

Extra Taal

Engels

Inez Loeper


Gentsestraat 104
2587 HX Den Haag

Psychologen Nederland