Margot Slagter.

Relatietherapie Den Haag

Laan van Meerdervoort 370 , 2563BB Den Haag

Relatietherapie Samen Anders,  Den Haag

Bij mij kan je terecht met relatie en gezinsproblemen.  Sinds 4 jaar heb ik mijn praktijk Samen Anders en dat doe ik met plezier. Voordat ik mijn eigen praktijk begon ben ik 30 jaar werkzaam geweest in de specialistische geestelijke gezondheidszorg als relatie en gezinstherapeut. Therapie bij mij is als puzzelen. We zoeken de puzzelstukjes bij elkaar om samen een beeld te maken dat iedereen begrijpt en waar iedereen in past. 

Relatietherapie en gezinstherapie ofwel systeemtherapie is een goede behandelmethode als er samenhang is tussen individuele klachten/problemen en wat zich tussen mensen afspeelt. Het werkt inzichtelijk, steunend en verbindend. De invloed van anderen op ons gevoelsleven en ons bestaan heeft vele verschillende betekenissen. De systeemtherapie helpt betekenissen te ontrafelen en te begrijpen waardoor verbintenissen weer gezien, ervaren en hersteld kunnen worden. 

Relatietherapie biedt een kans om samen met je partner anders naar jezelf en je partner te kijken, elkaars krachten weer te zien, verdieping te (her)vinden en om de mogelijkheden in de relatie weer te ervaren. Als je merkt dat je als partners steeds weer in hetzelfde nare patroon komt dan is Emotional Focussed Therapie  (EFT) een goede behandelmethode.  Bij EFT worden de emoties en verbondenheid als leidraad gebruikt.We gaan op zoek naar de vervelende vicieuze cirkel en proberen een manier te vinden om eruit te komen.  Als je weer prettig met elkaar kunt communiceren wordt de verbinding weer gevoeld en kan er weer een gezamenlijke toekomst groeien. 

Ik ben lid en supervisor bij de Nederlandse vereniging  voor relatie en gezinstherapie (NVRG), EFT-netwerk en bij  de Nederlandse vereniging voor gespecialiseerde psychosociale therapeuten(NVPA). Ik ben Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige van origine en postmaster opgeleid tot systeemtheoretisch psychotherapeut. Ik ben getrouwd en moeder van inmiddels twee volwassen zonen.


Meer weten over mij?!

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Ik behandel

ADHD / ADD
Arbeid en organisatie
Burn-out / Stress
Conflict / Agressie
Depressie
Incest verleden
Kinder en Jeugd
Ouderen / Senioren
Relatieproblemen
Rouw en verlies
Seksualiteit / Geaardheid
Trauma
Zingeving
PTSS
Psychosomatische klachten
Samengestelde gezinnenproblematiek
Aanpassingsproblemen
Agressie regulatie
Chronische vermoeidheid
Faalangst
Hechting, vertrouwen, intimiteit
Lichamelijke klachten
Ongewenste kinderloosheid
Seksverslaving
Zwangerschapsdepressie
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Problematiek bij seksueelmisbruik
Hyperventilatie
Angst
Suïcideproblematiek

Behandelmethodes

EFT
EMDR
Systeemtherapie
Relatietherapie
EFT Relatietherapie
EMDR bij type 1 trauma
Stressmanagement
Teamcoaching
Coaching

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NVPA
NVRG
BIG-register
EFT
RBCZ
PsyNed

Doelgroep

Alle leeftijden

Regio

Regio Den Haag

Praktijklocatie

Den Haag

Praktijkuren

's ochtends
's middags

Extra Taal

Engels

Margot Slagter


Laan van Meerdervoort 370
2563BB Den Haag

Psychologen Nederland