Danielle Swart

Psycholoog Zaandam


Ronde tocht 7
1507 CC Zaandam


Psychologen Nederland

Psycholoog Zaandam

Psycholoog Zaandam

Heel mijn al heb ik mensen willen helpen. Dat is ook de reden waarom ik dit vak uitoefen.Met name waarin we van elkaar verschillen en waarin we hetzelfde zijn. Waarom iets pijn doet bij de een en niet bij de ander. Waarom het leven soms zo zwaar kan zijn, of waarom sommige onderwerpen zo moeilijk te bespreken zijn.

Mijn eigen stijl
In mijn eigen praktijk wil ik cliƫnten helpen op een betrokken, warme en professionele manier die uitgaat van de hele mens. Waarin we vanuit kracht werken. Waar cliƫnten zich op hun gemak voelen en waar je de inspiratie en de handvatten krijgt om zelf weer verder te kunnen.

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Burn-out / Stress
Depressie
Relatieproblemen
Rouw en verlies
Seksualiteit / Geaardheid
Trauma
Zingeving
Zelfbeeld

Behandelmethodes

Mindfulness
Systeemtherapie
Relatietherapie
Rouw en verliesverwerking
Coaching

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
NBTP
VBAG
PsyNed

Doelgroep

Alle leeftijden

Regio

Regio Zaandam

Praktijklocatie

Zaandam

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden

Extra Taal

Engels