Joy Berg-Andersen.

Relatietherapie Bergen

Prins Hendriklaan 30, 1862 EL Bergen

Relatietherapie Bergen

Als het niet goed gaat tussen jou en je partner, heeft dat een grote invloed op hoe het met jou gaat. Je hebt elkaar nodig voor liefde en steun en als je niet meer weet of je daarvoor bij je partner terecht kunt, is dat heel moeilijk. Vaak leidt dit tot reacties die de afstand alleen maar vergroten. Wat je probeert werkt niet. Maar wat dan wel?

Ik help stellen om weer dichter bij elkaar te komen. Je gaat ontdekken hoe het komt dat je steeds dezelfde ruzies hebt of de ander juist vermijdt en wat het zo moeilijk maakt om daar zelf uit te komen. Je gaat jezelf en de ander beter begrijpen en kunt dan ook anders op elkaar reageren. Zo kunnen jullie weer een hechte band met elkaar krijgen.

Al mijn hele leven ben ik geïnteresseerd in mensen en hun relaties. Wat gebeurt er allemaal? Hoe voelt dat voor iedereen? Ik ben volledig gespecialiseerd in relatietherapie want dat vind ik het meest boeiende om te doen. Als relatietherapeut kan ik echt bijdragen op het moment dat het leven even heel intens is. Dat vind ik heel bijzonder. De methode die ik gebruik, Emotionally Focused Therapy (EFT), gaat over emoties. Emoties bepalen veel van je reacties en de methode is heel effectief omdat juist hier de nadruk op ligt.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Ik behandel

Relatieproblemen

Behandelmethodes

EFT
Relatietherapie
EFT Relatietherapie

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

PsyNed

Doelgroep

Volwassenen

Regio

Regio Alkmaar

Praktijklocatie

Bergen

Praktijkuren

's ochtends
's middags

Extra Taal

Engels

Joy Berg-Andersen

This adres could not be found by google.

Prins Hendriklaan 30
1862 EL Bergen

Psychologen Nederland