Susan Dechering.

Psycholoog Amsterdam

Jan van Galenstraat 76, 1056 CC Amsterdam

Positieve therapie bij Psycholoog Amsterdam

Mijn naam is Susan Dechering en ik ben psycholoog in Amsterdam. Door middel van een positieve aanpak ga ik in mijn praktijk Psycholoog Amsterdam oplossingsgericht te werk. Kenmerkend voor mijn manier van therapie is dat ik niet blijf graven naar een oorzaak, maar dat ik op een heel toegankelijke manier focus op hoe je van je probleem afkomt.

Positieve aanpak

Ik vind het heel belangrijk om in te zoomen op de dingen die jij goed kan. Waar zit jouw kracht en wat is je passie? Door daar op te focussen hoop ik je te motiveren. Daarnaast confronteer ik je tijdens de therapie al direct met je eigen gedrag. Waarom zeg je dit? Ben je je ervan bewust dat je dit doet? Mijn ervaring is dat je daar heel positief op zal reageren: je komt namelijk al vroeg tot een nieuw inzicht en dat is goed voor het verloop van de therapie.

Persoonlijk

Een traditionele psycholoog mag niets laten doorschemeren van zichzelf. Dat is niet hoe ik te werk ga. Ik kan altijd mijn persoonlijke ervaring inzetten tijdens een sessie. Door mijn eigen leven als voorbeeld te gebruiken, kan ik jou iets duidelijk maken. Daarom is er ook altijd plek voor een vrolijke noot. Een grapje tussendoor moet kunnen, het hoeft niet zo formeel.


Meer weten over mij?!

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Ik behandel

Angst / Fobie / Dwang
Burn-out / Stress
Depressie
Psychosomatisch
Relatieproblemen
Slaapproblemen
Trauma
Zingeving
PTSS
Aanpassingsproblemen
Eetstoornis
Faalangst
Lichamelijke klachten
Persoonlijkheidsstoornis
Voeding
Zelfbeeld
Hyperventilatie

Behandelmethodes

Cognitieve (gedrags)therapie
EMDR
Relatietherapie
COMET
Oplossingsgerichte therapie
Rouw en verliesverwerking
Stressmanagement
Teamcoaching
Coaching
Loopbaanadvisering

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NFG
PsyNed

Doelgroep

Jong volwassenen
Dertigers
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Regio

Regio Amsterdam

Praktijklocatie

Amsterdam

Praktijkuren

's ochtends
's middags

Extra Taal

Engels

Susan Dechering


Jan van Galenstraat 76
1056 CC Amsterdam

Psychologen Nederland