Eva Idelenburg.

Psycholoog Almere

Arubapier 27, 1339 KA Almere

Perspectief, reflectie en inzicht bij Psycholoog Almere

Vanuit mijn praktijk in Almere werk ik met persoonlijke betrokkenheid, gezond verstand en intuïtie. Samen gaan we aan de slag om je verder te helpen.Ik geef je inzicht en helderheid over je klacht en help je zelfredzaam te maken zodat je leert hoe je het beste met je klacht om kunt gaan.
 

Behandeling op maat bij Psycholoog Almere

Iedereen is anders en daarom is zijn de behandelingen op maat. Het vinden van de therapievorm die bij jou past is hierbij van groot belang. Jij moet je prettig voelen bij de behandeling en gemotiveerd zijn om te werken aan je klacht. De behandeling vraagt motivatie, inzet, openheid en eerlijkheid. Je zult zien dat we dan snel vooruitgang maken. Er zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig.


Ik sta dicht bij mijn cliënten, jouw welzijn staat centraal in mijn werk.
Ik ben empathisch, betrokken en warm. Humor is ook belangrijk - gesprekken hoeven niet altijd zwaar te zijn.Soms zal ik je als psycholoog ondersteunen en op andere keren meer stimuleren. Ik geef je perspectief, inzicht en reflectie.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Ik behandel

Angst / Fobie / Dwang
Burn-out / Stress
Concentratie, Leren
Depressie
Relatieproblemen
Rouw en verlies
Seksualiteit / Geaardheid
Trauma
Zingeving

Behandelmethodes

EFT
EMDR
Speltherapie
Relatietherapie

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
NFG
PsyNed

Doelgroep

Alle leeftijden

Regio

Regio Almere

Praktijklocatie

Almere

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden


Eva Idelenburg


Arubapier 27
1339 KA Almere

Psychologen Nederland