Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Jeroen Rohde

Psycholoog Gouda


Nieuwehaven 211
2801 CX Gouda


Mijn Wachtlijsten

Als gz-psycholoog ben ik verplicht de verschillende wachttijden in mijn praktijk te vermelden.

aanmelding tot intake Aanmeldwachttijd: Geen weken
intake tot behandeling Behandelwachttijd: Geen weken
Bijgewerkt op: 4-10-2018

Meer over wachtlijsten

Psychologen Nederland

Psycholoog Gouda

Mijn naam is Jeroen Rohde (1971), (GZ-)psycholoog en Cognitief Gedragstherapeut VGCt®. Je kan bij mijn praktijk denkpro.nl terecht voor kortdurende therapie bij uiteenlopende zaken zoals angsten, stress, somberheid of andere psychische problemen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in werkgerelateerde problematiek zoals overspanning en burn-out. Ik hanteer geen wachtlijsten zodat je snel bij mij terecht kan. De behandeling wordt grotendeels vergoed door je zorgverzekeraar.

Ik hoor vaak terug van mijn cliënten, dat ik geduldig en rustig overkom. Ik vind het belangrijk dat de gesprekken in een accepterende en ontspannen sfeer plaatsvinden. Hierbij is er zeker plaats voor humor. Kortom, werken aan jezelf moet ook leuk kunnen zijn.

Ik besteed vooral aandacht aan gedachtes die angst of stress bij je oproepen en gedachtes die je tegenhouden om meer effectief gedrag te vertonen. Je krijgt huiswerk, waardoor je jezelf gereedschappen eigen maakt die ook na afloop van de therapie te gebruiken zijn. Uiteindelijk merk je dat je beter functioneert waardoor je ook minder last hebt van klachten. Je leert bijvoorbeeld om grenzen aan te geven, beter met je tijd om te gaan en meer te delegeren. De gesprekken zijn voornamelijk op het hier en nu gericht.

Naast dat ik psycholoog ben,  ben ik ook afgestudeerd in de bestuurskunde. Ik heb zo'n 10 jaar ervaring in beleid, organisatie en management en 10 jaar ervaring als psycholoog. Hierdoor kan ik iets extra's bieden als het gaat om klachten die samenhangen met het werk. Vaak is het namelijk belangrijk dat je psycholoog ook de context goed begrijpt zodat je kan leren om effectiever te functioneren in de werksituatie. 

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Angst / Fobie / Dwang
Arbeid en organisatie
Burn-out / Stress
Trauma

Behandelmethodes

ACT
Cognitieve (gedrags)therapie
EMDR
Schematherapie
Coaching

Titel / registratie

GZ-psycholoog
Psycholoog
Coach

Lid van

VGCT
PsyNed

Doelgroep

Volwassenen

Regio

Regio Gouda

Praktijklocatie

Rotterdam
Zoetermeer
Alphen a/d Rijn
Gouda

Praktijkuren

's ochtends
's middags

Extra Taal

Duits
Engels
Servisch
Kroatisch