Erik Crouzen


Wachtlijsten

Als gz-psycholoog ben ik verplicht de verschillende wachttijden in mijn praktijk te vermelden.

aanmelding tot intake Aanmeldwachttijd: geen wachtijd weken
intake tot behandeling Behandelwachttijd: geen wachtijd weken
Bijgewerkt op: 15-03-2018

Informatie over wachtlijstenBredaseweg 79
4861 TC Chaam

Erik Crouzen

Boven Mark

Bredaseweg 79, 4861 TC Chaam


Boven Mark gevestigd in Chaam is een praktijk voor psychologie(binnen Basis GGZ), psychotherapie (vaak binnen Specialistische GGZ), coaching en levensvragen. Ook biedt de praktijk coaching,  ondersteuning bij het omgaan met ziekte, loopbaanadvies, hulp bij werk gerelateerde problemen en hulp bij het kiezen voor gezondheidsbevorderend gedrag aan. Zowel (jong)volwassenen als ouderen kunnen in de praktijk voor hulp terecht.

De hulp word gegeven door Erik Crouzen, BIG geregistreerd GZ-Psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut. Er is bij hem  een ruime deskundigheid en ervaring aanwezig bij de behandeling van  onder meer angststoornissen (waar onder dwang en traumagerelateerde klachten) depressieve klachten, rouwverwerking,  werkgerelateerde problematiek en persoonlijkheidsproblematiek. Ook is hij ervaren in het begeleiden van mensen met een ziekte en/of een lichamelijke beperking.  

Bij psychische klachten word gewerkt met wetenschappelijk onderbouwde vormen van behandeling zoals cognitieve therapie (onder meer ACT) , gedragstherapie, EMDR, IPT en oplossingsgerichte therapie. 

De praktijkruimte is gevestigd in een voormalige dwarsgevelboerderij uit 1900, waarvan de koeienstal die omgebouwd is tot praktijkruimte. Hierbij is een sfeervolle praktijk ontstaan met het gebruik van de originele  elementen waaronder de spanten en staldeuren. Bij de bouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals leemstuc en er is een zeer goede geluidsisolatie gerealiseerd. De praktijk is rolstoeltoegankelijk.   


Overzicht:

Ik behandel

Angst / Fobie / Dwang
Depressie
Trauma
Zingeving

Behandelmethodes

ACT
Cognitieve (gedrags)therapie
EMDR
Oplossingsgericht coachen

Titel / registratie

GZ-psycholoog
Psychotherapeut
Psycholoog NIP
Klinisch psycholoog
EMDR-therapeut
Supervisor
Psycholoog
Coach
Loopbaancoach

Lid van

NIP
NVGzP

Doelgroep

Jong volwassenen
Dertigers
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Regio

Regio Breda
Regio Tilburg

Praktijklocatie

Breda
Chaam
Tilburg