Hugo Kranenburg.

Kinder en jeugdpsychologie Voorschoten

Molenlaan 39-g, 2251CC Voorschoten

Mijn naam is Hugo Kranenburg, ik ben GZ-psycholoog en zelfstandig gevestigd in Voorschoten. Van oorsprong ben ik ontwikkelingspsycholoog en heb mij via werk en opleiding verder verdiept in de neuropsychologie. Mijn ervaring loopt van onderwijs, revalidatie en kinder- en jeugdpsychiatrie tot ADHD/autisme-onderzoek bij volwassenen. Juist door deze brede ervaring (kinderen, jongeren en volwassenen) kan ik over leeftijdsgrenzen heenkijken.

Als GZ-psycholoog verricht ik psychologische onderzoeken bij volwassenen (v.a. 18 jaar) naar ADHD, ADD, dyslexie, dyscalculie, autisme en intelligentie. De belangrijkste insteek van onderzoek is vooral te kijken wat iemand's sterke capaciteiten zijn en hoe deze beter te benutten. Onderzoek levert altijd een profiel van vaardigheden op, dat inzicht geeft in wat mogelijkheden zijn en wat een belemmerende invloed heeft. Op basis van onderzoek geef ik advies en begeleiding. 

Behalve psycholoog ben ik vader van 3 jongeren, hou ik me bezig met muziek en loop graag hard. 


Meer weten over mij?!

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht

Ik behandel

ADHD / ADD
Autisme
Concentratie, Leren
Kinder en Jeugd

Behandelmethodes

Diagnostiek
Cogmed
Neuropsychologie

Titel / registratie

GZ-psycholoog

Lid van

NIP
BIG-register
NVGzP
PsyNed

Doelgroep

Jong volwassenen
Dertigers
Veertigers
Vijftig +
Alle leeftijden
Volwassenen

Regio

Regio Leiden

Praktijklocatie

Leiden
Voorschoten

Praktijkuren

's ochtends
's middags


Hugo Kranenburg


Molenlaan 39-g
2251CC Voorschoten

Psychologen Nederland