Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Hans Broekhuizen

Psych. Adv. Bur. De Driehoek


Hoeksedijk 99
3299 AE Maasdam


Psychologen Nederland

Psych. Adv. Bur. De Driehoek

De Driehoek is een kleinschalig onderwijspsychologisch adviesbureau gespecialiseerd in school- en beroepskeuze, dat u (en uw kind) kan helpen met onderwijskundige adviezen in de breedste zin van het woord.

Voor wie?

Voor scholieren van het basisonderwijs tot en met de examenklassen van het voortgezet onderwijs, die vragen of problemen hebben met betrekking tot geschiktheid, vervolgopleiding, vakkenpakketkeuze, beroepskeuze en huiswerkproblemen. Voor studenten die twijfelen of hun studie wel de juiste is en voor werkenden die zich afvragen of hun baan bij hun mogelijkheden en karakter past.

Wat kan “de Driehoek” u bieden?

De Driehoek brengt u een advies op maat, dat wil zeggen; een op het individu gericht advies, dat zo uitgebreid kan zijn als u wenst. 

Bijvoorbeeld een enkelvoudige intelligentietest, om in korte tijd een IQ-bepaling te geven. Of een uitgebreid onderzoek, waarin behalve het IQ ook doorzettingsvermogen, faalangst, welbevinden op de huidige opleiding, aanleg voor diverse vakken en beroepsinteresse onderzocht worden.

Praktische voorbeelden die veelvuldig aan bod komen: de schoolkeuze na groep 8 basisschool, het kiezen van een vakkenpakket of studiehuisprofiel, vervolgkeuze voor studie of beroep na het eindexamen, geschiktheidsvragen voor een opleiding of beroep.

 


Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Arbeid en organisatie
Kinder en Jeugd

Titel / registratie

Psycholoog NIP
Arbeid- en gezondheids psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Pubers
Jong volwassenen

Regio

Regio Rotterdam

Praktijklocatie

Maasdam