Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Zohra Tairie

Psycholoog Rotterdam


Boompjes 40
3011 XB Rotterdam


Psychologen Nederland

Psycholoog Rotterdam

Psycholoog Rotterdam 

Mijn naam is Zohra en ik zou je graag willen helpen om weer ontspannen het leven in te gaan en te kunnen genieten van de kleine dingetjes in het leven. Wie vindt dat nou niet fijn? 

Iedereen heeft wel eens een periode in het leven waarin het niet allemaal meezit. Ik kan je helpen om daar verandering in te brengen!

Onder andere met behulp van technieken uit de Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Positieve Psychologie of Oplossingsgerichte Psychologie. 

Ook kan het zo zijn dat je al langere tijd last hebt van herbelevingen of nachtmerries door eerdere heftige en schokkende gebeurtenissen dus trauma. Ik kan je door middel van behandelingen  zoals Eye Movement Desesitization and Reprocessing (EMDR) of Imaginaire Rescripting helpen om deze gebeurtenissen als minder heftig en levendig te ervaren.

Door mijn achtergrond in de mondhygiëne behandel ik ook mensen die last hebben van tandartsenangst of trauma's die gerelateerd zijn tot tandheelkundige behandelingen. 

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Angst / Fobie / Dwang
Burn-out / Stress
Culturen / Migratie
Depressie
Echtscheiding
Relatieproblemen
Rouw en verlies
Trauma
Weerbaarheid
Zingeving
Fobie
PTSS
Aanpassingsproblemen
Lichamelijke klachten
Zelfbeeld
Hyperventilatie
Angst
Piekeren
Assertiviteitsproblemen
Balans tussen werk en privé
Negatief zelfbeeld
Levensfaseproblematiek

Cognitieve (gedrags)therapie
EMDR
Mindfulness
Weerbaarheids training
Oplossingsgerichte therapie
Positieve psychologie
Rouw en verliesverwerking
Stressmanagement
Wandelcoaching

Psycholoog

NIP

Alle leeftijden

Rotterdam
Pernis

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden

Dari
Farsi
Pashto