Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Nicole Flinterman

Psycholoog Wassenaar


Prins van Wiedlaan 6
2242 CD Wassenaar


Psychologen Nederland

Psycholoog Wassenaar

Het leven is onvoorspelbaar en verandert continue. Ik heb op de verschillende plekken waar ik gewoond heb veel geluk gevonden, maar ook vaak een spiegel voorgehouden gekregen, vooral over mezelf. Ik leerde sterker op mezelf vertrouwen, en waardevolle lessen over hoe we onszelf vaak in de weg zitten als het gaat om een betekenisvol leven op te bouwen. We kunnen een strenge eigen criticus zijn.

Mindfulness toegevoegd aan mijn kennis van de psychologie is voor mij een belangrijke bron om te leren met gemak, diepe verbondenheid en plezier het leven zich te laten ontvouwen, zoals het zich aanbiedt. Om duidelijk te leren waarderen wat je al hebt, en wat je ondersteunt

Is je verlangen om meer verbintenis te ervaren met jezelf, de mensen om je heen en om meer in het huidige moment te kunnen leven en genieten? 

Ik zal graag samen met jouw onderzoeken hoe je die connecties in jouw leven kunt maken. 

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Burn-out / Stress
Depressie
Slaapproblemen
Zingeving
Aanpassingsproblemen
Faalangst
Zelfbeeld
Angst
Piekeren
Negatief zelfbeeld
Levensfaseproblematiek

ACT
Mindfulness
Voice dialogue

Psycholoog

NIP
NFG

Jong volwassenen
Volwassenen

Wassenaar

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden

Engels
Spaans