Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Kyra Wijnekus

Psycholoog Amsterdam


Maassluisstraat 2b
1062 GD Amsterdam


Psychologen Nederland

Psycholoog Amsterdam

Life ain’t no picnic! Het leven zit vol verrassingen, zowel positief al negatief. Juist in relaties komen we onszelf vaak tegen. Het is een spiegel voor onopgeloste, onverwerkte zaken. Dit kan zorgen voor wrijving binnen je relatie, maar ook binnen jezelf. Individuele- en/of gezamenlijke relatiebegeleiding kan je helpen weer jezelf te worden en te werken aan een goede relatie met jezelf met met de ander.

Als coach en psycholoog heb ik een groot aantal tools in handen om samen aan de slag te gaan. Ik zet dat in waarvan ik denk dat het aansluit en wat passend is. Hierdoor krijg jij inzicht in je uitdagingen en gaan en onderzoeken we wat er nodig zodat je wat meer rust en geluk in je leven ervaart. Door vooral ook te oefenen, denk aan individuele opdrachten maar ook juist gezamenlijke opdrachten, leer je nieuwe kanten van jezelf ontdekken en raak je comfortabel in het oncomfortabele. 

Mijn praktijk is gespecialiseerd in relaties in de breedste zin van het woord: liefdesrelaties, werkrelaties en familierelaties.. Ik bied individuele en gezamenlijke relatiecoaching. Daarnaast bied ik relaties APK’s.
In een eerste gesprek maken we kennis, bespreken we wat er momenteel actueel is in je leven hoe jou dit belemmert. Samen maken we een plan hoe we hieraan gaan werken.

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht Behandelaar

Burn-out / Stress
Conflict / Agressie
Relatieproblemen
Zingeving
Chronische vermoeidheid
Hechting, vertrouwen, intimiteit
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Assertiviteitsproblemen
Balans tussen werk en privé
Negatief zelfbeeld
Levensfaseproblematiek

ACT
Cognitieve (gedrags)therapie
Mindfulness
Systeemtherapie
Relatietherapie
Oplossingsgericht coachen
Familieopstellingen
Positieve psychologie
Spirituele coaching
Voice dialogue
Coaching
Wandelcoaching
Gezinstherapie
Krachtgericht coaching

Psycholoog

NIP

Jong volwassenen
Dertigers
Veertigers
Volwassenen

Amsterdam

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden

Duits