Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Esther Assink

Psycholoog Enschede


Voortsweg 204
7523 CK Enschede

Bezoek mijn website
Psychologen Nederland

Psycholoog Enschede

Iedereen heeft momenten in zijn leven dat het niet lekker loopt. Omgaan met tegenslagen, groot of klein, valt niet altijd mee. Dan is het heel fijn als er iemand een stukje meeloopt op je pad en je helpt over (of om) de hobbels te komen. Eigenlijk heb je zelf alles al in huis om dit te kunnen doen. Ik help je dit bewust te maken, zodat je ermee aan de slag kunt.

Ik werk vanuit een holistische visie. Dat betekent dat ik niet alleen oog heb voor je mentale welzijn, maar ook voor je lichamelijke welzijn. Lichaam en geest zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Mensen komen bijvoorbeeld bij mij met vragen over hoe ze weer plezier in hun leven, werk, of relaties kunnen ervaren, voor handvatten hoe om te gaan met chronische vermoeidheid of met zingevingsvragen.

Als jij een portie lef hebt en een oprechte nieuwsgierigheid naar jezelf, dan help ik je ontdekken wat er echt te doet voor jou.

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht Behandelaar

Burn-out / Stress
Zingeving
Aanpassingsproblemen
Chronische vermoeidheid
Voeding
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
HSP
Piekeren
Assertiviteitsproblemen
Balans tussen werk en privé
Negatief zelfbeeld

Cognitieve (gedrags)therapie
Mindfulness
Oplossingsgerichte therapie
Positieve psychologie
RET
Spirituele coaching
Stressmanagement
Holistische Psychologie

NIP

Jong volwassenen
Volwassenen

Enschede

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden