Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Corinne Le Noble

Psycholoog Rotterdam


Villapark 7-8
3051 BP Rotterdam


Psychologen Nederland

Psycholoog Rotterdam

Hoi! Leuk dat je op mijn profiel terecht bent gekomen. Ik ben Corinne Le Noble, en vanaf 2011 werk ik als coach en psycholoog Rotterdam binnen mijn praktijk NoBlend. Naast dat ik als arbeidspsycholoog hulp bied rondom studiekeuze en loopbaan, begeleid ik ook mensen bij persoonlijke ontwikkeling en vitaliteitsvragen in het algemeen. 

Dus zit je niet lekker in je vel, en loop je al een tijdje met vervelende gedachten en/of gevoelens rond, dan ga ik graag met je aan de slag.

Ik maak gebruik van de nieuwe evidence based methode Acceptance & Commitment Therapy (ACT) en Mindfulness. Je leert om op een slimmere manier om te gaan met de gedachten en gevoelens die je op dit moment ervaart in plaats van deze te bestrijden. Zo ontwikkel je meer zelfinzicht en mentale veerkracht, waardoor je weerbaarder wordt voor de grillen van het leven. Met als resultaat dat je in ACTie kan komen om te gaan doen wat je eigenlijk het liefst zou willen doen. 

Zullen we persoonlijk kennismaken? Het intakegesprek is vrijblijvend. Zo kan je zelf ervaren of je je prettig voelt bij mijn persoon en mijn aanpak. 

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht Behandelaar

Burn-out / Stress
Relatieproblemen
Slaapproblemen
Weerbaarheid
Zingeving
Aanpassingsproblemen
Faalangst
Scheidingsproblematiek
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Hyperventilatie
Angst
Piekeren
Assertiviteitsproblemen
Balans tussen werk en privé
Negatief zelfbeeld
Levensfaseproblematiek

ACT
Mindfulness
Persoonlijkheidsonderzoek
Positieve psychologie
Coaching
Loopbaanadvisering
Online Therapie

Psycholoog

NIP

Pubers
Jong volwassenen
Dertigers
Veertigers

Rotterdam

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden