Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Mithra Falter

Psycholoog Rotterdam


Wijnhaven 36
3011WS Rotterdam


Psychologen Nederland

Psycholoog Rotterdam

Ik ben Mithra Falter, vrijgevestigd psycholoog, coach en mindfulness trainer in hartje Rotterdam. Je kunt in mijn praktijk terecht voor psychische klachten die stressgerelateerd zijn of te maken hebben met je stemming, angst, opvoedingsproblemen, balans of loopbaan.

Middels intuïtief gestructureerde gesprekken help ik je meer ruimte, helderheid en overzicht in je hoofd te krijgen, waardoor je er zelf achter komt wat er voor jou nodig is om je beter te voelen of het juiste te doen. Ik begeleid je in het proces om je bewust te worden van datgene wat jou energie geeft en daar meer van te doen en minder te doen van datgene wat niet (meer) voor je werkt. Ik help je perspectief helder te krijgen en om te gaan met de demotiverende/disfunctionele gedachten die je in de weg staan.

Wat houdt een behandelingstraject in?

Na een eerste persoonlijk intakegesprek zal in overleg met jou bepaald worden wat het doel en wat de duur van het traject zal worden. Daarna zullen we elke sessie met elkaar afstemmen wat je wil bereiken om met een goed gevoel de deur uit te lopen.  Jij bepaalt het doel, ik help je op de weg ernaar toe.

De locatie van de van de behandeling is flexibel; wat het beste bij jou past. Zittend met een kopje thee, online vanuit je huiskamer of wandelend in de natuur; op een plek waar jij je op je gemak voelt is er een grotere kans dat er een waardevol gesprek ontstaat.

Ik ga uit van de kracht en wijsheid die je zelf al bezit. Aandachtsgericht, mindfulness based of meer oplossingsgericht, al naar gelang het beste bij je past, de soort problematiek en het doel dat je hebt.

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Burn-out / Stress
Concentratie, Leren
Depressie
Echtscheiding
Relatieproblemen
Weerbaarheid
Zingeving
Aanpassingsproblemen
Faalangst
Scheidingsproblematiek
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Hyperventilatie
Angst
Piekeren
Assertiviteitsproblemen
Balans tussen werk en privé
Negatief zelfbeeld
Levensfaseproblematiek

Behandelmethodes

Mindfulness
Oplossingsgericht coachen
Positieve psychologie
Coaching
Wandelcoaching

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
Vereniging voor Mindfulness
PsyNed

Doelgroep

Volwassenen

Regio

Regio Rotterdam

Praktijklocatie

Rotterdam


Extra Taal

Engels