Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Kim van Haren

Psycholoog Tilburg


Sint Willebrordplein 4
5014 BX Tilburg


Psychologen Nederland

Psycholoog Tilburg

 'Spanning is wie je denkt te moeten zijn en ontspanning is wie je bent'. Iedereen kent periodes in zijn of haar leven waarin de spanning toeneemt, waardoor je vast kunt komen te zitten in allerlei patronen van gedachten en gevoelens. Hierdoor kun je de verbinding met jezelf kwijtraken, waardoor het moeilijk wordt om te voorzien in je eigen wensen en behoeften. Ik wil je graag helpen om vanuit een helikopterview samen te kijken waar het kernprobleem zit, de verbinding te herstellen en weer terug te gaan zijn wie jij bent.

Je kunt bij Psychologenpraktijk van Haren terecht met depressieve klachten, angstklachten, stress/ burn-outklachten, klachten rondom rouw- en verlies, relatieproblemen, zingevingsproblematiek, zelfbeeldproblematiek en problemen en vragen rondom hoogbegaafdheid. Er wordt gewerkt vanuit de cognitieve gedragstherapie om de ontstane patronen te doorbreken. Ook wordt aandacht besteedt aan verbinding met jezelf, ontspanning en leven in het hier en nu middels mindfulness.

 Bij Psychologenpraktijk van Haren vind ik gelijkwaardigheid en luisteren zonder oordeel erg belangrijk, zodat iedereen zich veilig voelt om zich open te stellen. Er wordt gekeken naar de mens achter de klachten. 

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Angst / Fobie / Dwang
Burn-out / Stress
Depressie
Relatieproblemen
Rouw en verlies
Zingeving
Dwang
Fobie
Psychosomatische klachten
Aanpassingsproblemen
Chronische vermoeidheid
Faalangst
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Somatoforme stoornis
Angst
HSP
Piekeren
Hoogbegaafdheid

Behandelmethodes

ACT
Cognitieve (gedrags)therapie
Mindfulness
Relatietherapie
COMET
EMDR bij type 1 trauma
Positieve psychologie
RET
Rouw en verliesverwerking
Stressmanagement

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Jong volwassenen
Dertigers
Volwassenen

Regio

Regio Tilburg

Praktijklocatie

Tilburg

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden

Extra Taal

Engels