Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Fanny Doude van Troostwijk

Therapeut Maarssen


Nassaustraat 97
3601bd Maarssen


Psychologen Nederland

Therapeut Maarssen

Iedereen maakt wel een periode mee dat het niet goed gaat in zijn of haar leven. Men komt soms op een punt dat het niet zo duidelijk is wat te doen, dat je stress ervaart, welk pad je in moet slaan, dat er levensvragen zijn, hoe je om moet gaan met bepaalde situaties, of dat je vast zit in een gevoel van boosheid, verdriet of angst. 

Dat kan te maken hebben met zaken uit uw levensomstandigheden bijvoorbeeld uw gezondheid, uw werk, opleiding, relaties, verlies, kinderen, (schoon)familie etc. 

Het kunnen ook dingen zijn in uzelf zoals onzekerheid, kwetsbaarheid, twijfel, schuldgevoelens, angst, boosheid, verlangens, jaloezie en nog veel meer. U maakt zich zorgen of bent niet gelukkig. De gedachten blijven in een kringetje ronddraaien zonder dat het u verder brengt. Kortom een periode in uw leven dat u stress ervaart. 

Counselling Midden-Nederland is er voor u zodat u:

Balans kan vinden in alles wat je doet - antwoorden vindt op de meeste vragen - weet wat u wilt - minder piekert en beter slaapt - gezonder voelt - weer kan leven in plaats van geleefd te worden - het verleden kan laten rusten - kan genieten van het leven nu - fijner en zekerder voelt - betere keuzes kan maken - grenzen beter herkent en kan stellen - weer meer en bewuster genieten van het leven - leert omgaan met chronisch ziekte

Graag help ik u verder en maak ik kennis met u door middel van een vrijblijvende en kosteloos persoonlijk gesprek. Alleen op die manier kunt u ervaren of counselling, coaching, gesprekstherapie of Mindfulness iets voor u is en of u zich veilig bij mij voelt. 

Hartelijke groeten,

Fanny

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Burn-out / Stress
Psychosomatisch
Rouw en verlies
Psychosomatische klachten
Zelfbeeld

Behandelmethodes

Mindfulness
Oplossingsgericht coachen
Oplossingsgerichte therapie
Positieve psychologie
Rouw en verliesverwerking
Stressmanagement
Coaching
Wandelcoaching
Psychosociale Therapie

Titel / registratie

Therapeut

Lid van

ABVC
RBCZ
PsyNed

Doelgroep

Dertigers
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Regio

Regio Utrecht

Praktijklocatie

Maarssen

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden