Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Saskia de Bel

GZ-Psycholoog Den Haag


Suezkade 77
2517 BX Den Haag


Psychologen Nederland

GZ-Psycholoog Den Haag

Mijn vakgebied heet 'arbeid en gezondheid', wat ik een prachtig vakgebied vind. Ik heb een brede achtergrond (o.a. sociale- en organisatiepsychologie, cognitieve gedragstherapie, Mindfulness, hartcoherentietraining, Career Story Interview, Emotional Freedom Techniques). Samen bepalen we wat het beste bij jou aansluit en helpt om weer zelfstandig verder te kunnen. 

Ik train en begeleid sinds 1995 mensen naar meer vitaliteit en (werk)plezier. Ook schrijf ik graag over mijn vak om mijn inzichten en concrete handvatten door te geven. Vanuit mijn holistische visie ondersteun ik mensen bij het hervinden van hun werk-privébalans, het herstellen van overbelastingsklachten, het gezond aan het werk blijven, de regie over het eigen leven nemen en het vinden van werk dat werkelijk bij hen past. Met als uitgangspunt: lichter leven en werken.

Ik geloof sterk in de kracht en mogelijkheden van mensen, en ook dat het belangrijk is je te blijven ontwikkelen. Dat doe ik zelf ook, waardoor ik de meeste recente inzichten en methodieken toe kan passen en vitaal blijf. Veel mensen komen bij mij om aan hun stevigheid en weerbaarheid te werken. Ik noem dat persoonlijke autonomie. Ik leg snel verbanden en zoek samen met jou naar samenhang en betekenis, naar wat jou drijft en wat jouw kwaliteiten zijn. Vervolgens ondersteun ik je bij het integreren van de verkregen inzichten en het zetten van concrete stappen. Dit kan ook het veranderen van bepaalde patronen zijn. Of het veranderen van je omstandigheden. Als je weet wie je werkelijk bent en wat je drijft, worden keuzes in werk en privéleven veel makkelijker. Je komt tot bloei. Het mooiste dat je kunt worden is immers jezelf.

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Arbeid en organisatie
Burn-out / Stress
Rouw en verlies
Weerbaarheid
Zingeving
Aanpassingsproblemen
Chronische vermoeidheid
Faalangst
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Hyperventilatie
Overgangsklachten
Angst
HSP

Behandelmethodes

Diagnostiek
Cognitieve (gedrags)therapie
Oplossingsgericht coachen
COMET
Hartcoherentie
Positieve psychologie
Stressmanagement
Coaching
Loopbaanadvisering
Cliƫntgerichte (psycho)therapie
Online Therapie
Holistische Psychologie

Titel / registratie

GZ-psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Volwassenen

Regio

Regio Den Haag

Praktijklocatie

Den Haag

Praktijkuren

's ochtends
's middags