Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Anique Hoekstra

Psycholoog Sittard


Stationsplein 1
6131AS Sittard


Psychologen Nederland

Psycholoog Sittard

Welkom! Allemaal wandelen we door ons leven, soms vol vreugde en energie, soms lopen we vast, verdwalen we of hebben we even de moed en energie niet om verder te gaan. Op zo´n moment kan het fijn zijn om een luisterend oor, begrip en een helpende hand te vinden, zodat je je weg weer kunt vervolgen. Ik zou hier graag iets voor je in willen betekenen. Samen kijken we naar wat je nodig hebt en wat je belangrijk vindt om waarden-vol te kunnen leven. 

Wie ben ik? Mijn eigen levenspad zit vol met verrassingen en gekke kronkels. Hierdoor blijf ik leren en mezelf continu ontwikkelen. Ook geeft het vorm aan wat voor mij het belangrijkste is in mijn houding naar jou, een unieke ander met een unieke weg: gelijkwaardig, niet-veroordelend, open en uitgaand van jouw eigen kracht. 

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Angst / Fobie / Dwang
Burn-out / Stress
Depressie
Zingeving
Dwang
Fobie
PTSS
Psychosomatische klachten
Aanpassingsproblemen
Faalangst
Zelfbeeld
Angst
Piekeren

Behandelmethodes

ACT
Cognitieve (gedrags)therapie
Mindfulness
Coaching
Online Therapie

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Jong volwassenen
Volwassenen

Regio

Regio Maastricht
Regio Roermond

Praktijklocatie

Sittard

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden

Extra Taal

Engels