Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Maaike Schelling

Psycholoog Haarlem


Spaarne 112 a
2011CM Haarlem


Psychologen Nederland

Psycholoog Haarlem

Mijn naam is Maaike Schelling en ik kan je hulp bieden bij belemmerende gedachtes en gevoelens die je in de weg staan om van het leven te genieten. In mijn praktijk kun je terecht voor allerhande problematiek en heb ik met name veel ervaring met het behandelen van ADHD, burn out, angsten en depressies.

In de behandeling sta jij centraal en samen gaan we de klacht ontleden. We kijken hierbij welke welke techniek het beste bij jou past. Voor mij is een gezonde lifestyle (sport, voeding en meditatie) belangrijke componenten in een gezond en gelukkig leven. Ik ga graag met jouw op zoek naar wat deze dingen voor jou zijn. Ik heb veel ervaring met cognitieve gedragstherapie, maar misschien werkt mindfulness wel beter voor jou. Samen kijken we wat het beste aansluit op jouw wensen en op basis daarvan bepaal ik de therapievorm.

Naast mijn werk als psycholoog ben ik ook werkzaam als interim recruiter. Ik ben ervan overtuigd dat mijn brede achtergrond mijn visie verbreed, zodat ik jou kan helpen in het doorzien en aanpakken van de dingen waar je tegenaan loopt.

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

ADHD / ADD
Angst / Fobie / Dwang
Arbeid en organisatie
Burn-out / Stress
Concentratie, Leren
Conflict / Agressie
Depressie
Psychosomatisch
Slaapproblemen
Weerbaarheid
Fobie
Psychosomatische klachten
Aanpassingsproblemen
Agressie regulatie
Faalangst
Hechting, vertrouwen, intimiteit
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Angst
Piekeren

Behandelmethodes

Cognitieve (gedrags)therapie
Mindfulness
Internettherapie
COMET
Coaching

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Pubers
Jong volwassenen
Dertigers
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Regio

Regio Haarlem

Praktijklocatie

Haarlem

Praktijkuren

's middags
Buiten kantoortijd: avonden