Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Marianne Visser

Psycholoog Rotterdam


Jupiterstraat 38
3054 wh Rotterdam


Psychologen Nederland

Psycholoog Rotterdam

Bij Psychologiepraktijk Hillegersberg kunt u terecht voor angst- en dwangklachten, stemmingsstoornissen, werkgerelateerde problematiek, burnout, depressie, omgaan met stress, vitaliteit, traumaverwerking, relatieproblemen en levensfaseproblematiek.

De praktijk wordt gevoerd door Marianne Visser. Ik ben een psycholoog met ruime ervaring, een open mind, warm en betrokken.

Ik werk oplossingsgericht en niet zozeer volgens een therapierichting maar pas therapeutische modellen en technieken toe waar, wanneer en in welke fase dat nodig is. Samen met u  zoek ik naar een werkwijze die bij u past en gebruik maakt van de sterke kanten van uw persoonlijkheid. Het doel is om coping, veerkracht, weerbaarheid en uw mogelijkheden te vergroten zodat u het leven zelf weer helemaal aankunt. Nu en in de toekomst.

Het resultaat van deze aanpak is een verhoogde persoonlijke effectiviteit en, mede daardoor, meer mogelijkheden, meer plezier en minder stress.

Naast psycholoog ben ik bedrijfskundige. Ik heb mijn ervaring in eerste instantie opgebouwd in werkgerelateerde problematiek zoals burn-out, omgaan met stress, vitaliteit, depressie en traumaverwerking. Daarnaast heb ik in de loop der jaren veel (achterliggende) probleemgebieden leren kennen en behandelen zoals stemmingsstoornissen, angst- en dwangproblematiek, relatieproblemen en gezins- en levensfaseproblematiek. Bij mij kunt u terecht voor het genoemde scala.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Angst / Fobie / Dwang
Arbeid en organisatie
Burn-out / Stress
Depressie
Relatieproblemen
Rouw en verlies
Trauma
Weerbaarheid
Zingeving
Dwang
Aanpassingsproblemen
Hechting, vertrouwen, intimiteit
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Overgangsklachten
Angst
Piekeren

Behandelmethodes

ACT
Cognitieve (gedrags)therapie
Gestalttherapie
Mindfulness
Relatietherapie
Oplossingsgerichte therapie
RET
Rouw en verliesverwerking
Stressmanagement
Teamcoaching
Transactionele analyse
Coaching

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Volwassenen

Regio

Regio Rotterdam

Praktijklocatie

Rotterdam

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden

Extra Taal

Duits
Engels