Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Wills Langedijk

Systeemtherapeut Amsterdam-Bergen


John Blankenstein 21E
1095 MB Amsterdam


Psychologen Nederland

Systeemtherapeut Amsterdam-Bergen

 Uit elkaar?

Je bent belangrijk voor elkaar. Daarom raakt het je zo, als je vast komt te zitten en je het idee krijgt dat je elkaar niet meer begrijpt en waardeert. Is dit het einde? Kunnen we maar beter uit elkaar gaan?

Een nieuwe kans

Ik bied relatietherapie. Met als inzet: alles uit de kast halen om de relatie opnieuw tot leven te brengen. Samen onderzoeken we wat er gebeurt en waarom. We kijken door de mist van verdriet, verwijten en hartzeer naar wat voor jullie belangrijk is en waar jullie voor willen vechten.

Een veelbelovende methode

Wij maken gebruik van de Emotionally Focused Therapy, zoals ontwikkeld door Sue Johnson. Deze methode biedt een helder stappenplan waarin je drie fasen doorloopt in 6 -15 sessies. Je leert het patroon binnen je relatie beter herkennen en begrijpen en je angsten en behoeftes te benoemen. Tot slot stap je uit je patroon en leer je elkaar om hulp, steun en begrip vragen. Het is een riskant en kwetsbaar proces, maar de uitnodiging om je (opnieuw) met elkaar te verbinden, blijkt vaak moeilijk te weerstaan.

Hoe had ik géén relatietherapeut kunnen worden?

Na 25 jaar ervaring met stellen die uit elkaar gaan is het een voorrecht goede gesprekken te voeren met mensen over hun relatie. De allermoeilijkste les die ik – ook uit eigen ervaring – geleerd heb, is dat mensen alleen op hun manier van iemand kunnen houden, niet op jouw manier en de vraag is hoe partners kunnen afstemmen op elkaar. Ik verdedig het belang van de relatie voor mensen, die pas uit elkaar willen als ze alles hebben geprobeerd om hun relatie een nieuwe wending te geven. Ik houd van mijn werk, word er blij van als ik kan helpen en het geeft mijn leven zin.

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Echtscheiding
Ouderen / Senioren
Relatieproblemen
Samengestelde gezinnenproblematiek
Hechting, vertrouwen, intimiteit
Scheidingsproblematiek

Behandelmethodes

Relatietherapie
Provocatieve therapie
EFT Relatietherapie
Scheidingsbegeleiding
Wandelcoaching

Titel / registratie

Therapeut

Lid van

NVRG
PsyNed

Doelgroep

Volwassenen

Regio

Regio Alkmaar
Regio Amsterdam

Praktijklocatie

Amsterdam
Bergen

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden
Buiten kantoortijd: weekend

Extra Taal

Duits
Engels