Psychologen in Zwolle

Wij hebben psychologen in Zwolle, onder andere in de stadsdelen Zwolle-Oost, midden en Zwolle-Zuid. Als je woont in Hasselt, Hattem of Dalfsen dan kun je ook bij onze psychologen in Zwolle terecht. De psychologen hebben een praktijk in de regio en kunnen je helpen met diverse behandelingen en specialismen. Blijf niet zitten met je klacht, wij helpen je graag. Twijfel je of je met jouw klacht naar een psycholoog kunt? Bekijk dan deze pagina over wanneer je naar een psycholoog kunt. Voor deskundig en passend advies mag je ook bellen, onze medewerkers kunnen je helpen met het vinden van de juiste behandeling en zijn op de hoogte van eventuele vergoedingen. De verschillende registraties van de psychologen zijn Psycholoog NIP, Cognitief Gedragstherapeut en Basis GGZ.

 

Specialismen van de psychologen in Zwolle  

De psychologen in Zwolle hebben diverse specialismen en werken met verschillende behandelingsmethodes. Je kunt bijvoorbeeld  terecht met een Burn-out, rouw- en verliesverwerking of voor sportpsychologie. Een sporter kan fysiek fit zijn door veel training en techniek maar het mentale gedeelte blijft vaak achter. Er staat echter vaak wel een bepaalde druk op sportprestaties en daarom is het goed om daarmee te leren omgaan. De sportpsycholoog bestudeert het gedrag van de sporter en de gedachtes die negatief zijn, zodat deze omgezet kunnen worden naar een positief effect. Dit doet een psycholoog door het trainen van de mentale vaardigheden van een sporter. Dit beïnvloedt de uiteindelijke prestatie en geeft meer vertrouwen bij de inspanning. Samen met de psycholoog worden er doelen gesteld die jou helpen om stappen te zetten.


Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Zwolle