Psychologen in Gouda

De psychologen in de regio Gouda en omgeving van Gouda die aangesloten zijn bij Psycholoog en praktijk houden praktijk vind je hier. Ook voor de plaatsen Alphen a/d Rijn en Zoetermeer kun je bij ons terecht. De psychologen hebben verschillende registraties zoals GZ-psycholoog, psycholoog, Coach,  en Basis GGZ psycholoog. Zij kunnen je helpen met veel verschillende klachten en behandelingen. Twijfel je of je met jouw klacht naar een psycholoog kunt gaan? Kijk hier voor meer informatie. Bellen mag ook altijd, onze medewerkers zijn deskundig en helpen je met het vinden van de behandeling die jou kan helpen.

 

Specialismen van de psychologen in Gouda

De psychologen in Gouda hebben diverse specialismen en willen je graag helpen bij bijvoorbeeld leerproblemen,  zingeving, rouw- en verliesverwerking en slaapproblemen. Cognitieve gedragstherapie is een goede therapie om slaapproblemen aan te pakken. Slaap is belangrijk voor je geestelijke gezondheid en ook voor lichamelijke rust. Het aantal uren slaap dat een mens nodig heeft verschilt per individu. Gemiddeld hebben mensen 8 uur slaap nodig om goed uit te rusten, maar sommige mensen hebben aan 6 uur slaap al genoeg. Ben je overdag snel moe, heb je moeite met je concentratie of ben je prikkelbaar? Dan kan dit te maken hebben met een slaapprobleem. De psycholoog zal met jou onder andere kijken naar je slaapritme en naar je slaapkamerhygiëne. Ben je bijvoorbeeld een ochtend- of een avondmens? Hoe ziet je leefstijl eruit qua beweging en voeding? Na de behandeling en oefeningen gaat het slapen steeds beter, zodat je uitgerust aan een nieuwe dag kunt beginnen.

 

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Gouda


Jeroen Rohde

Psycholoog Gouda

GZ-psycholoog   Psycholoog   Coach  
Angst / Fobie / Dwang   Arbeid en organisatie   Burn-out / Stress   Trauma  

Mijn naam is Jeroen Rohde (1971), (GZ-)psycholoog en Cognitief Gedragstherapeut VGCt ®. Je kan bij mij terecht voor kortdurende therapie bij uiteenlopende zaken zoals angsten, stress, somberheid of andere psychische problemen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in werkgerelateerde problematiek zoals overspanning en burn-out. Ik hanteer geen wachtlijsten zodat je snel bij mij terecht kan. De behandeling wordt grotendeels vergoed door je zorgverzekeraar. Ik hoor vaak terug van mijn cliënten, dat ik geduldig en rustig overkom. Ik vind het belangrijk dat de gesprekken in een accepterende en ontspannen sfeer plaatsvinden. Hierbij is er zeker plaats voor humor. Kortom, werken aan jezelf moet ook leuk kunnen zijn. Ik besteed vooral aandacht aan gedachtes die angst of stress bij je oproepen en gedachtes die je tegenhouden om meer effectief gedrag te vertonen. Je krijgt huiswerk, waardoor je jezelf gereedschappen eigen maakt die ook na afloop van de therapie te gebruiken zijn. Uiteindelijk merk je dat je beter functioneert waardoor je ook minder last hebt van klachten. Je leert bijvoorbeeld om grenzen aan te geven, beter met je tijd om te gaan en meer te delegeren. De gesprekken zijn voornamelijk op het hier en nu gericht. Naast dat ik psycholoog ben,  ben ik ook afgestudeerd in de bestuurskunde. Ik heb zo'n 10 jaar ervaring in beleid, organisatie en management en 10 jaar ervaring als psycholoog. Hierdoor kan ik iets extra's bieden als het gaat om klachten die samenhangen met het werk. Vaak is het namelijk belangrijk dat je psycholoog ook de context goed begrijpt zodat je kan leren om effectiever te functioneren in de werksituatie. 

Psycholoog in:

GoudaBel ons: 085-3035740
Bekijk mijn profiel
Stuur mij een bericht