Psychologen Ede

Op zoek naar een psycholoog in Ede? Wij hebben verschillende deskundige psychologen in de omgeving van Ede, Veenendaal en Barneveld. De psychologen hebben verschillende registraties en zijn gespecialiseerd in het geven van verschillende therapievormen. Vaak kunt u snel terecht voor een afspraak, want de wachtlijsten zijn kort. Wij kunnen je helpen met verschillende soorten klachten, zoals depressie, fobie en een eetstoornis. Weet je niet zeker of je met je klacht naar een psycholoog kunt, lees dan dit blog over wanneer je naar een psycholoog kunt gaan. Je kunt ook bellen voor persoonlijk advies. De praktijkassistenten kunnen je alles vertellen over behandelingen en eventuele vergoedingen.

 

Specialismen van de psychologen in Ede

De psychologen in de regio Ede hebben diverse specialismen zoals burn-out, angst en verliesverwerking tijdens rouw. Het verliezen van iemand die je dierbaar was is heftig en verdrietig. Er komen veel emoties los die zeker in het begin behoorlijk impact hebben op je leven. Rouw en verlies horen bij het leven en het is goed om dit een plek te geven en je emoties te uiten. Er staat ook geen tijd voor, dat is bij iedereen anders. Het is goed om er met iemand over te praten, zoals een psycholoog die je begeleidt in dit proces. Praten alleen al kan erg opluchten ook al is het in het begin soms zwaar. Met verschillende oefeningen helpt de psycholoog je om je leven weer op te pakken, in jouw tempo.

 

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Regio Ede


Jolanda Snel

Psycholoog Doorn

Psycholoog  
ADHD / ADD   Angst / Fobie / Dwang   Autisme   Burn-out / Stress  

Praat en analyseer je zo behendig dat je moeite hebt met voelen? Of voel je juist zo veel, maar lukt het niet goed daarover te praten? Heb je al veel psychologische hulp gehad maar is het resultaat 'meh' ? Ben je altijd al een 'beelddenker' geweest, of op een andere manier 'andersdenkend'? Of ben je gewoon nieuwsgierig en kan je je vinden in mijn visie? Dan is er goede kans op een match tussen ons.  Ik ben Jolanda Snel, (neuro-)psycholoog met diverse soorten nascholing op het gebied van therapeutische technieken en sensomotorische integratie (SI). Met ruim ervaring op het gebied van volwassenen met emotionele problemen, AD(H)D, AutismeSpectrumStoornissen, HSP, HB en/of hersenschade is mijn visie is gevormd door zowel professionele als persoonlijke ervaring. Want hoewel ik zeer bekend ben met de rol van psycholoog, heb ik ook de nodige uren in de stoel van de cliënt gezeten. Ik heb mijn leven aardig op de rit, maar sensitief en een denker als ik ben, heb ik daartoe mijn diepere persoonlijke behoeften en ontwikkeling weleens teveel naar de achtergrond geschoven, waardoor het lange tijd helemaal niet zo 'geslaagd' voelde.  In mijn eigen praktijk kan ik het beste uit meerdere werelden inzetten om jouw proces vorm te helpen geven. Losgeschud van de beperkende protocollen van de traditionele GGZ, in alle vrijheid zonder in te leveren op de meerwaarde van kennis en techniek. Niet om je te helpen 'het geluk' te vinden, of te 'genezen' van welke diagnose er dan ook gesteld is.. want daar geloof ik niet zo in. Mijn visie is dat het proberen te ontwijken van lijden of moeilijke gevoelens, het juist doet toenemen. Innerlijke rust komt met acceptatie en zelfinzicht. Je eigen beleving recht kunnen aankijken met alle donkere en lichte tinten maakt het leven kleurrijk. Maar dat blijft een proces, en soms heb je daar even een stukje begeleiding bij nodig. 

Psycholoog in:

DoornBel ons: 085-3035740
Bekijk mijn profiel
Stuur mij een bericht