Psychologen in Den Bosch

De psychologen in Den Bosch houden praktijk in diverse stadsdelen zoals Den Bosch Centrum, Graafsepoort, Empel en Den Bosch-Noord. Ook in de omgeving van Den Bosch hebben wij psychologen die praktijk houden, bijvoorbeeld in de plaatsen Rosmalen, Ammerzoden en Drunen. De psychologen in Den Bosch zijn gespecialiseerd in het behandelen van diverse klachten en behandelingsmethodes en werken met diverse registraties zoals psycholoog NIP, GZ psycholoog en kinderpsycholoog.  Bij twijfel of je met jouw klachten naar een psycholoog moet,  lees dan deze pagina voor meer informatie. Je mag ons ook bellen voor persoonlijk en deskundig advies in jouw situatie. Onze praktijkassistenten weten welke behandeling past bij jouw klacht en zijn op de hoogte van eventuele vergoedingen.

 

Specialismen van de psychologen in Den Bosch

De psychologen in Den Bosch zijn gespecialiseerd in het behandelen van veel verschillende klachten en therapievormen. Enkele voorbeelden van therapievormen zijn oplossingsgericht coachen, cognitieve gedragstherapie en familieopstellingen. Familieopstellingen is een therapievorm die de laatste jaren veel gebruikt wordt in Nederland. Het geeft je nieuwe inzichten in welke plaats jij hebt in een groep, gezin en wat jouw rol daarin is. Tijdens de therapie ga je patronen ontdekken en zien hoe de verschillende rollen effect hebben op elkaar. Deze inzichten geven je antwoorden op vragen waarom er in bepaalde situaties emoties los komen en leren je daarmee om te gaan. Je doorbreekt patronen zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe ontwikkelingen. De psycholoog helpt je tijdens dit proces.


Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Den Bosch