Psychologen in Delft

Psychologen in Delft en in de omringende dorpen van Delft vind je hier. Deze psychologen hebben onder andere praktijk in Delft, Nootdorp en Pijnacker. Ook in de omgeving van Delft hebben wij diverse psychologen die praktijk houden in de regio. De psychologen zijn werkzaam in verschillende disciplines, zoals registerpsycholoog en kinderpsycholoog. Zij kunnen helpen met veel verschillende behandelmethodes en specialismen, zodat je de juiste therapie krijgt voor jouw klacht. Als je niet zeker bent van je klacht dan kun je meer lezen over wanneer je naar een psycholoog kunt gaan. Voor passend en deskundig advies kun je ook bellen. Onze secretariaatsmedewerkers kunnen je alles vertellen over behandelingen en vergoedingen. Zo vind jij een goede psycholoog en ben je snel geholpen.
 

Specialismen van de psychologen in Delft

De psychologen in Delft, Nootdorp en Pijnacker kunnen je helpen met diverse behandelingen en klachten zoals Arbeid en Organisatie, Psychomatische klachten, Stress  en Concentratieproblemen. Als je concentratieproblemen hebt kun je je moeilijk focussen en lastig concentreren op een activiteit of taak. Dit kan lastig zijn in sommige situaties. De klachten kunnen een korte periode aanwezig zijn, maar soms duurt het langer. De oorzaak van concentratieproblemen is voor iedereen verschillend. Het kan onder andere te maken hebben met depressie, problemen thuis / op het werk, maar het kan ook te maken hebben met veranderingen in je hormoonspiegel. Bij kinderen kan er sprake zijn van ADHD-ADD. Symptomen daarvan zijn dat er moeite is met de aandacht bij een activiteit te houden, moeite met het houden van overzicht en snel afgeleid zijn. De psycholoog gaat met jou werken aan een behandelplan dat aansluit op jouw situatie, zodat het snel beter gaat.

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Delft


Jeannette Van der Ploeg

Therapeut (BIG) Delft - Capelle

BIG Therapeut  
ADHD / ADD   Angst / Fobie / Dwang   Burn-out / Stress   Concentratie, Leren  

Therapeut (BIG) Delft - Capelle Als Verpleegkundig Specialist GGZ bied ik ambulante psychiatrische en psychische hulpverlening aan in het kader van de Gegeneraliseerde Basis GGZ Chronische zorg. Dit is de zorg om niet-complexe (enkelvoudige) psychische aandoeningen/stoornissen vast te stellen en te behandelen. Als vrijgevestigd Verpleegkundig Specialist ben ik gehouden aan een generalistische aanpak en een breed scala aan leeftijdsgroepen van jong volwassenen tot volwassenen en ouderen. Mijn ervaring leert dat patiënten een persoonsgerichte aanpak wensen. Een eenzame oudere of een verloren baan kan depressie opleveren. Ieder verhaal staat apart. Gezonde gewoonten staan niet op zichzelf, maar vertonen een sterke samenhang met de sociale en fysieke omgeving waarin mensen geboren worden, opgroeien en leven. Wie gaat er stoppen met roken of gezonder eten als hij of zij intussen geldzorgen heeft, in scheiding ligt en in een onveilige buurt woont? Specifieke gedragsgerichte interventies zijn nuttig maar niet zonder daarin de sociale context mee te nemen. Mensen kunnen een kwetsbare periode doormaken. Pas wanneer de problemen aan blijven houden en complexer zijn, is verwijzing naar gespecialiseerde GGZ hulp met meer diagnostiek en behandeltijd van belang. Daarom werk ik samen met een klinisch psycholoog en twee psychiaters die deze gespecialiseerde GGZ hulp kunnen bieden. Indien u het prettig vindt kan ik ook bij u thuis langs komen. Als Verpleegkundig Specialist GGZ ben ik ook bevoegd om, bij onvoldoende herstel op therapeutische behandeling, medicatie voor te schrijven. U hoeft dan niet alsnog naar een psychiater.  Op mijn website vindt u nog veel meer informatie: www.psyzorg.com  U kunt via de website een afspraak maken of bel met 06-50256111.

Psycholoog in:

DelftBel ons: 085-3035740
Bekijk mijn profiel
Stuur mij een bericht