Psychologen in Arnhem Centrum, Arnhem Noord en Arnhem Zuid

Onze psychologen in Arnhem houden praktijk in diverse stadsdelen: Arnhem Noord, Arnhem Zuid, maar ook in de naastgelegen dorpen Velp, Huissen en Oosterbeek. De psychologen in Arnhem zijn aangesloten bij Psycholoog en praktijk en zijn werkzaam in de regio Arnhem. Je vindt hier psychologen met verschillende registraties zoals een Eerstelijnspsycholoog, GZ-psycholoog en Psychotherapeuten. Je kunt bij onze psychologen terecht met verschillende klachten en voor diverse behandelingen, zoals EMDR en Cognitieve gedragstherapie. Als je niet zeker weet of je met jouw klachten geholpen kan worden door een psycholoog kijk dan even op deze pagina. Je kunt ook bellen met onze secretariaatsmedewerkers die je passend advies kunnen geven over behandelingen en vergoedingen.

 

Specialismen van de psychologen in Arnhem

De psychologen in Arnhem hebben diverse specialismen en kunnen je helpen bij diverse klachten, zoals angststoornis, burn-out, zingeving en verslaving. Als je verslaafd bent dan ben je lichamelijk en of geestelijk afhankelijk van een bepaalde gewoonte of stof. Je kunt hierbij denken aan alcohol, drugs, maar ook een seksverslaving. Als dit je dagelijks functioneren negatief beïnvloedt dan heb je mogelijk hulp nodig. Om te stoppen met een verslaving heb je veel wilskracht en zelfdiscipline nodig. Een psycholoog helpt je daarbij. Aan de hand van een behandelplan ga je aan de slag met je verslaving en werken we aan herstel.


Relatietherapie Arnhem

Wij hebben verschillende relatietherapeuten in Arnhem en in de omgeving van Arnhem. De therapeuten hebben veel ervaring en willen jullie graag helpen met jullie relatieproblemen. Zijn jullie uit elkaar gegroeid of lukt het praten niet meer? De relatietherapeuten doorbreken patronen en werken samen met jullie aan je relatie. Kijk op relatietherapie Arnhem voor een overzicht van onze relatietherapeuten.


Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Arnhem


Jamila Ekkel

Psycholoog Arnhem

Psycholoog  
Angst / Fobie / Dwang   Burn-out / Stress   Depressie   Relatieproblemen  

Gewoon doen! Best wel even een drempel, of niet? Om die eerste stap naar 'de psycholoog' te zetten, moet je soms de stoute schoenen aantrekken en het tóch maar gewoon gaan doen . Knap van je dat jij nu die eerste stap hebt gezet! Mijn naam is Jamila Ekkel en sinds een aantal jaren ben ik werkzaam als Psycholoog NIP en Mindfulness therapeut . In de praktijk kom ik veel mensen tegen die 'niet zo lekker in hun vel' zitten, om wat voor reden dan ook. Depressief, gespannen of overspannen, misschien zelfs wel burn-out. Opvallend genoeg komen klachten als burn-out (en de 'bore-out') steeds vaker voor onder twintigers en dertigers . In feite hebben wij in onze moderne hedendaagse maatschappij te veel keuzemogelijkheden en opties, waardoor we gaan twijfelen: is dit wel écht wat ik wil met mijn leven ? Is dit wel de juiste partner voor mij? Wil ik reizen? Of nu settlen, huisje boompje beestje, kinderen? Wie ben ik eigenlijk? We voelen ons moe, uitgeput, ongelukkig met de invulling van onze dagen. Een gevoel van niet meer écht voluit te leven . En dat wijten we vaak aan onze omstandigheden (logisch ook), terwijl de oorzaak en daarmee de oplossing voor ons geluk vaak dichterbij ligt dat we denken... Voel jij je... ... moe, uitgeput, op? ... gespannen, overspannen of zelfs burn-out? ... somber of depressief? ... onzeker of angstig (welke angst dan ook)? Herken je dergelijke gevoelens bij jezelf en zou je hierover wel eens met iemand willen sparren? Ik kan je handvatten bieden om de vicieuze cirkel waar je nu in zit, te doorbreken . Neem gerust contact met mij op, wellicht tot gauw!

Psycholoog in:

ArnhemBel ons: 085-3035740
Bekijk mijn profiel
Stuur mij een bericht

Lea van der Eem

Spiritueel Psycholoog Herveld

Psycholoog  
Burn-out / Stress   Depressie   Echtscheiding   Relatieproblemen  

(Spiritueel) Psycholoog Herveld Vanuit mijn praktijk Helder BewustZijn in Herveld (regio Arnhem-Nijmegen) begeleid ik sinds 2003 volwassenen en jongeren. Ik ben opgeleid als psycholoog en heb me daarna ontwikkeld in begeleiding vanuit spiritualiteit. Mijn hooggevoeligheid geeft mij de mogelijkheid de dieperliggende oorzaken achter jouw klachten aan te voelen. Ik werk vanuit eigen ervaring, gevoel en intuïtie. Ik sluit aan bij wat er voor jou op dit moment nodig is om te groeien en verder te komen met de onderwerpen waar jij in vast loopt. Mijn begeleiding is ervaringsgericht. Dus niet alleen begrijpen met je hoofd, maar voelen in je lichaam. Ik begeleid mensen naar een dieper contact met zichzelf. Als ervaringsdeskundige ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige mensen (HSP). Belangrijk voor mij is een gelijkwaardige relatie. Ik bied jou ondersteuning in jouw zoektocht naar je eigen wijsheid. Mijn cliënten vinden meer rust in zichzelf, krijgen meer (zelf)vertrouwen en gaan sterker in het leven staan. Ik werk persoonlijk, warm en betrokken, vanuit een stevige verbinding met mijzelf. Door de moeilijke dingen die ik in mijn leven heb meegemaakt, heb ik veel ervaring met innerlijke ontwikkeling. Ik heb een enorme drijfkracht om de diepte in te gaan. Er zijn geen wachttijden, meestal lukt het om binnen een week een afspraak te plannen.

Psycholoog in:

HerveldBel ons: 085-3035740
Bekijk mijn profiel
Stuur mij een bericht

Margreeth van den Toorn

Psycholoog Renkum

Psycholoog  
Angst / Fobie / Dwang   Burn-out / Stress   Concentratie, Leren   Conflict / Agressie  

Psycholoog Renkum Ik ben Margreeth van den Toorn, 67 jaar, psycholoog MSc. Ik heb mijn opleiding in Leiden gedaan. Oorspronkelijk was ik docent tekenen/kunstgeschiedenis, wat maakt dat ik het gebied waarvoor geen woorden zijn (o.a. taboes, geheimen), toch kan behandelen. Ik zie het leven als een doorgaand proces van steeds weer nieuwe ontdekkingen en ervaringen over hoe je zelf in elkaar zit, hoe dat in de vroege jeugd is ontstaan, vaak al voordat er herinneringen gevormd konden worden. En altijd, nou ja heel vaak, zijn er mogelijkheden om nieuwe hersenverbindingen te leggen: nieuw gedrag te ontwikkelen, nieuwe manieren van denken en voelen. Wat eerder onmogelijk leek, blijkt toch te kunnen met behulp van het nieuwste onderzoek, de nieuwste inzichten en daaruit ontwikkelde therapieën . Na het intakegesprek beslissen we samen welke strategie gewenst is, afgestemd op persoonlijke vragen, wensen en omstandigheden. (in het geval van bijvoorbeeld angst, depressie, misbruik, narcisme zijn therapieën zoals RET, ACT, EMDR, EFT, Mindfulness, (tekenen, boetseren en schilderen voor wie zich daartoe voelt aangetrokken) toepasbaar. Eigen inbreng vind ik zeer gewenst omdat er dan de grootste kans is op succes n.a.v. de hulpvraag. En dat willen we allebei. Ieder wil graag die verandering, want daarvoor ga je naar een goede psycholoog, maar realiseert zich niet altijd dat daarvoor werk verzet moet worden. Niet alleen door de therapeut in professioneel opzicht, ook door de cliënt op het persoonlijke vlak.

Psycholoog in:

RenkumBel ons: 085-3035740
Bekijk mijn profiel
Stuur mij een bericht