Psychologen in Almere, Almere Stad, Almere Buiten

Psychologen in Almere, Almere Stad en Almere Buiten vind je hier. Deze Psychologen houden praktijk in de regio Almere. Zij hebben verschillende registraties, zoals GZ-psycholoog,  Psychotherapeut en Lichaamsgericht Psycholoog. Onze psychologen hebben veel ervaring en willen je graag helpen met je problemen en klachten. Als je niet zeker weet of je naar een psycholoog kunt, lees dan eerst dit blog. Je mag ook bellen voor persoonlijk en deskundig advies van onze telefonisten. Zij helpen je bij het vinden van een goede psycholoog en de therapie die bij jou past.

 

Specialismen van de Psychologen in Almere

De psychologen in Almere hebben diverse specialismen en kunnen je helpen met diverse klachten. Trauma, angst, relatieproblemen en seksualiteit zijn enkele voorbeelden van waar wij jou mee kunnen helpen. Problemen omtrent seksualiteit ervaren de meeste mensen weleens, voor een kortere of langere periode. Als je seksuele verlangens verminderen kunnen er problemen in je relatie ontstaan. Seksuele problemen kunnen te maken hebben met psychische problemen, zoals stress op het werk. De psycholoog gaat samen met jou kijken waar de klachten vandaan komen en hoe je die het beste kunt oplossen. Hij of zij zal een persoonlijk behandelplan maken en je begeleiden, zodat het snel beter gaat.

 

Relatietherapie Almere

Ervaar je problemen in je relatie? Gaat het praten moeizaam, zitten jullie vast in patronen? Wij hebben verschillende relatietherapeuten in Almere, zij hebben veel ervaring met relatieproblemen en kunnen jullie helpen met je relatie. Kijk hier voor meer informatie over relatietherapie in Almere.


Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Almere


Eline van der Wel

Psycholoog Almere

Psycholoog  
ADHD / ADD   Angst / Fobie / Dwang   Burn-out / Stress   Depressie  

Ik ben Eline van der Wel, psycholoog in Almere, welkom op deze pagina! Als je hier niet vindt wat je zoekt, schroom dan niet om contact op te nemen. Je hoeft het niet alleen te doen Vaak is het lastig om precies uit te leggen waar je tegenaan loopt. Hoe beschrijf je nu die paniek, of leg dat verdriet eens uit? Het begrijpen van je klacht is belangrijk, maar het is niet nodig om daar (te) lang bij stil te staan. In de reguliere GGZ is dit een hele belangrijke fase. Bij mij is dat vooral belangrijk als jij dat belangrijk vindt. Wil jíj je klachten beter begrijpen, bijvoorbeeld waar het vandaan komt? Dan gaan we onderliggende patronen in jouw leven analyseren en tot inzichten komen. Of wil je graag toewerken naar bepaalde dingen weer doen of durven? Bijvoorbeeld meer van de bank afkomen, of weer boodschappen te durven doen? Vaak weet je goed wat je wél weer zou willen. Deze doelen, jouw doelen, staan altijd centraal in de behandeling. En bij het behalen van die doelen sta ik naast je om vanuit mijn achtergrond en kennis je te helpen. Iemand die met je meedenkt, vanuit oprechte betrokkenheid. Therapie doen we samen. Toegewijd en oprecht Degenen die jou zijn voorgegaan hebben mij beschreven als warm, betrokken, oprecht, bevlogen, attent en kritisch. Vertrouwen en klik vind ik een belangrijke voorwaarden, op basis daarvan kunnen we een goed gesprek aangaan en verder komen. In de behandeling maak ik gebruik van methoden waarvan bewezen is dat ze werken, vooral cognitieve gedragstherapie (cgt) en emdr. Er is ruimte voor verdriet, boosheid, confrontaties en andere moeilijke momenten, maar ook humor: we hoeven het namelijk niet zwaarder te maken dan al is. Ik ben resultaatgericht, dit houdt in dat we regelmatig evalueren of we nog op het juiste pad zitten zodat we allebei scherp en gefocust blijven. Afspraakmomenten Ik ben flexibel in de afspraakmomenten. In principe werk ik op vrijdagen overdag, en op twee doordeweekse avonden (dinsdagen en woensdagen). In overleg kan ik echter ook op andere tijdstippen. Neem hiervoor gerust contact op. 

Psycholoog in:

AlmereBel ons: 085-3035740
Bekijk mijn profiel
Stuur mij een bericht