Steven Bos.

Psycholoog Rijswijk

Schaapweg 10C, 2285 SP Rijswijk

Wie ben ik

Mijn naam is Steven Bos en ben naast PSYCHOLOOG NIP, ook fysiotherapeut en (kinder-) manueel therapeut. Mijn praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum, waar meerdere zorgverleners op allerlei gebieden met elkaar samenwerken. In mijn praktijk worden waar nodig fysieke en mentale onderzoeken en behandelingen aangeboden.

Wat kan je van mij verwachten

Bovenaan staat dat 'persoonlijke betrokkenheid' essentieel is om gezamenlijk doelen te bereiken. Die doelen stellen wij samen op na een ongedwongen gesprek en indien nodig een analyse met behulp van verschillende vragenlijsten. Het gaat er uiteindelijk om de juiste ondersteuning te krijgen voor uw klacht en te streven naar zelfredzaamheid.

Behandelmethoden

Accepteren en bereid zijn om daadwerkelijk de problemen aan te pakken zijn sleutelwoorden. De balans in de domeinen privé, werk, interesses/hobby's en sociale contacten worden  samen doorgenomen. Er zijn meerdere behandelmogelijkheden, denk aan ACT, mindfulness, motiverende en provocatieve gesprekstechnieken, ontspanningsoefeningen. Daar waar nodig worden fysio- dan wel manueel therapeutische technieken toegepast.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Steven Bos


Schaapweg 10C
2285 SP Rijswijk

Psychologen Nederland