Amrah van Til.

Psycholoog Groningen

Multatulistraat 104, 9721 NM Groningen

Ik ben Amrah van Til. Als psychologe en coach help ik mensen in het (her)ontdekken van de verbinding tussen lichaam en geest. We streven er samen naar de disbalans op te heffen, waardoor je jouw kracht en kwaliteiten kunt benutten en meer balans en richting ervaart in je leven.

Toen ik jong was wilde ik bruggenbouwer worden. De vorm, de kracht, het verbinden van twee werelden en het mogelijk maken van nieuwe wegen spreekt mij nog altijd aan. Ik ben geen bruggenbouwer geworden in letterlijke zin, maar de symboliek ervan werkt door in mijn benadering van mensen. In mijn werk ga ik met cliënten op zoek naar welke blokkades zij willen overbruggen en ontdekken we samen nieuwe verbindingen en mogelijkheden.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Amrah van Til


Multatulistraat 104
9721 NM Groningen

Psychologen Nederland