Liesbeth Venema.

Psycholoog Zwolle

Jufferenwal 30, 8011 LE Zwolle

Liesbeth Venema - Psycholoog Zwolle

Mijn naam is Liesbeth Venema. In 2000 heb ik mijn studie Psychologie aan de Universiteit Groningen afgerond met als afstudeerrichting Klinische Psychologie. Ik ben een erkende psycholoog en lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Sinds 2001 ben ik werkzaam als psycholoog. Bij voorkeur ga ik samen met de cliënt inzicht gevend en oplossingsgericht te werk, waarbij ik gebruik maak van cognitieve gedragstechnieken. Voor alle problemen kun je bij mij terecht. Wanneer ik het vermoeden heb jou niet goed te kunnen behandelen, zal ik met jou op zoek gaan naar passende hulp en/of je naar je huisarts verwijzen. Problematiek waar ik veel ervaring mee heb, zijn: minderwaardigheidscomplex, angst, depressie en relatieproblemen.

Het eerste gesprek is een intake en gaan we samen kijken wat ik voor je kan betekenen. Mocht je na aanleiding van deze intake besluiten om gesprekken bij mij te volgen dan maak ik een intakeverslag, de probleemanalyse en het behandelplan. Wanneer je het op prijs stelt, kun je deze documenten van mij krijgen. En aan de hand hiervan gaan we dan samen aan de slag, om je leven weer op de rit te krijgen.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht

Liesbeth Venema


Jufferenwal 30
8011 LE Zwolle

Psychologen Nederland