Evi Sommen.

Psycholoog Tilburg

Kruisvaardersstraat 32 E, 5021 BE Tilburg

Psycholoog Evi Sommen

Ik ben een energiek, open, warm en eerlijk persoon. Graag ben ik er voor jou en zorg ik ervoor dat jij je veilig voelt om je verhaal bij mij te kunnen doen. Door naast je te staan en jou zelf actief deel te laten nemen aan je eigen persoonlijke proces wordt er een nieuwe beweging in gang gezet. In een gelijkwaardige en open sfeer kun jij door bewustwording, acceptatie, het verkrijgen van nieuwe inzichten en eigen handvaten tot een gezondere balans komen. Ik word geïnspireerd door “Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Dit is een vorm van positieve psychologie en een onderdeel van een nieuwe stroming therapieën. Daarnaast heb ik ervaring met cognitieve gedragstherapie, mindfulness, hypno- psychotherapie en transactionele analyse.

Naast mijn passie voor psychologie heb ik ook een passie voor sport en muziek! Regelmatig ben ik in de klimhal te vinden waar ik met veel plezier klim en ook klim training geef. Ook speel ik gitaar en zing ik.

Ik ben mezelf dus jij kunt ook gerust jezelf zijn! Graag ontmoet ik je zodat we kunnen kijken wat ik voor je kan betekenen.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Evi Sommen


Kruisvaardersstraat 32 E
5021 BE Tilburg

Psychologen Nederland