Henneke Versteeg.

Psycholoog Tilburg

Kruisvaardersstraat 32E, 5021 BE Tilburg

Je hebt de eerste belangrijke en moeilijke stap gezet, namelijk besloten dat je iets wil veranderen in je leven en daar hulp bij nodig hebt. Door goed te luisteren en te vragen bied ik rust en structuur en help ik je een oplossing te vinden die bij jou past. 

Mijn achtergrond ligt in de medische psychologie. Ik heb ervaring in het behandelen van o.a. angst- en somberheid, vermoeidheid, (onverklaarde) lichamelijke klachten, zingevingsvragen en negatief zelfbeeld. 

Vaak komt een klacht voort uit onbewuste patronen in onze gedachten, gevoel en gedrag. Ik help je deze patronen te (h)erkennen en leer je hoe ze te doorbreken of accepteren zodat ze je in de toekomst minder in de weg staan. Mijn werkwijze is persoonlijk en betrokken en ik heb een positieve en nuchtere insteek. 


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Henneke Versteeg


Kruisvaardersstraat 32E
5021 BE Tilburg

Psychologen Nederland