Hanneke Francken.

Psycholoog Vogelenzang

Gravin Adahof 8, 2114 DW Vogelenzang

Welkom! Ik ben Hanneke Francken. Ik bied ik je een helpende hand bij het vinden van een persoonlijk evenwicht, knopen door te hakken en nieuwe wegen te bewandelen. Dit doe ik door middel van kortdurende, pragmatische en oplossingsgerichte therapie.
 
Door mijn ruime ervaring als psycholoog binnen de GGZ bied ik behandelingen op maat aan. Ieder individu is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Je kunt bij mij terecht voor uiteenlopende klachten en hulpvragen. Trauma's en nare ervaringen worden behandeld met EMDR. Daarnaast behoren Cognitieve Gedragstherapie, Contextueel Werken, Assertiviteitstraining, Mindfulness en Acceptance and Commitment Therapy tot mijn specialisaties.
 
Denk niet te lang 'ik moet er alleen uitkomen' of  'het moet eerst erger worden'. Ik help je bij het bewust worden van jouw kwaliteiten en talenten die je nodig hebt om weer verder te kunnen. "Het leven is als golven op zee. Je kunt de golven niet bedwingen maar je kunt wel leren surfen"


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Hanneke Francken


Gravin Adahof 8
2114 DW Vogelenzang

Psychologen Nederland