Michelle Giesbert.

Psycholoog Deventer

T.G. Gibsonstraat 41, 7411 RP Deventer

Wanneer je vastloopt op een bepaald gebied in je leven of je relatie, is het niet altijd gemakkelijk om hulp te vragen. Toch weet ik uit ervaring dat dit een hele belangrijke en ook fijne stap kan zijn om een grotere mate van vrijheid in je denken, voelen en doen te creëren. 

Ik heb zelf na mijn studie Psychologie eerst acht jaar in het buitenland gewerkt en heb ik Groot Brittannië alsnog de opleiding Psychotherapie gevolgd. Deze studie richt zich op patronen die door situaties eerder in ons leven zijn ontstaan. Omdat ik tijdens deze studie zelf eveneens psychotherapie heb gehad, sta ik niet alleen met kennis maar ook met ervaring naast je. 

In sessies zal ik je, vanuit rust en nieuwsgierigheid, uitnodigen om te vertellen waar je mee zit. Zo zal helder worden wat je knelpunten zijn en hoe deze zijn ontstaan. Vervolgens zal ik je zowel praktische inzichten bieden als naast je staan in je proces. Zo krijg je zelf grip op je situatie en kun je steeds meer vrijheid gaan creëren om te zijn wie je echt bent.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Michelle Giesbert


T.G. Gibsonstraat 41
7411 RP Deventer

Psychologen Nederland