Alexandra de Raaij

Psycholoog Rotterdam

's-Gravendijkwal 28, 3014EC Rotterdam

Openheid en acceptatie zijn de speerpunten van mijn gesprekken. De cliënt staat met zijn of haar wereldbeeld en beleving altijd centraal. De gesprekken zijn erop gericht om de cliënt weer in zijn of haar kracht te zetten. Het uiteindelijke doel is dat jij als cliënt weer tevreden bent met jezelf en met jouw leven.
Mijn naam is Alexandra en ik ben psychologie gaan studeren omdat ik graag mensen wil helpen hun eigen kracht te (her)ontdekken. De mens vind ik mateloos fascinerend, met name de verschillen tussen mensen. Ik ben als psycholoog zeer accepterend en nieuwsgierig. Deze nieuwsgierigheid zorgt er ook voor dat ik altijd op zoek ben naar manieren om mensen beter te kunnen helpen.
Als psycholoog heb ik mij gespecialiseerd in verschillende behandelvormen. Momenteel werk ik voornamelijk met NLP (neuro-linguïstisch programmeren), CGT (cognitieve gedragstherapie), ACT (acceptance and commitment therapy) en mindfulness. Graag help ik jou met een combinatie van deze werkvormen om weer vol in het leven te staan en van het leven te kunnen genieten! 


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Alexandra de Raaij


's-Gravendijkwal 28
3014EC Rotterdam

Psychologen Nederland