Timon Linschooten

Psycholoog Apeldoorn - Zutphen - Deventer

Krijgsmansveld 108 108, 7327 HH Apeldoorn

Ik ben Timon Linschooten, coach bij vragen met betrekking tot zowel werkgerelateerde aspecten (o.a. loopbaan, stress, burnout, uitval, grenzen stellen, perfectionisme, assertiviteit) als privegerelateerde dilemma's  (o.a. zingeving, somberheid, piekeren, faalangst). Mijn ervaring is dat veel mensen in de loop van hun leven behoefte hebben aan een gespreks- of sparringpartner. 

Tijdens een intakegesprek probeer ik me een zo goed mogelijk beeld te vormen van de  reden van aanmelding en het ontstaan van de huidige situatie, door het stellen van een aantal (open) vragen. 

Vervolgens probeer ik tot een realistische oplossing te komen die zoveel mogelijk aansluit bij de persoonlijke behoefte en omstandigheden van iemand. Meestal zijn er    4 - 8 gesprekken nodig om tot een positieve verandering te kunnen komen.    


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht

Timon Linschooten


Krijgsmansveld 108 108
7327 HH Apeldoorn

Psychologen Nederland