Carmen Seegers

Psycholoog Zaandam

Tjotterlaan 14C, 1503 LB Zaandam

Mijn naam is Carmen Seegers en ik ben werkzaam als psycholoog in Zaandam. Je zult tijdens onze kennismaking merken dat ik het belangrijk vind dat je je bij mij goed genoeg op je gemak voelt om je verhaal te vertellen. Ik straal rust uit en heb in onze sessies een open houding: je mag zijn wie je bent en alles kan besproken worden.

Ik ben geïnteresseerd in jouw persoonlijk verhaal, immers zijn ieders hulpvragen en klachten uniek. Samen gaan we onderzoeken waar je klachten vandaan komen en kijken we waar je naartoe wilt. Daarbij hebben we het uiteraard over je klachten, maar ik focus ook op dat wat wel goed gaat. Waar zit jouw kracht en waar wordt je gelukkig van? Daarnaast zal ik je inzichten bieden in gevoelens en gedrag: hoe komt het dat je bepaalde dingen doet of zegt? Op deze manier wil ik je bewust laten worden van bepaalde valkuilen, maar juist ook van mogelijkheden. Zo hoop ik dat je na ons traject weer sterker in je schoenen zult staan. 

Tijdens onze sessies bied ik je een behandeling op maat, door verschillende technieken te combineren die aansluiten op jouw hulpvraag. Daarbij maak ik veel gebruik van cognitieve gedragstherapie (CGT) en gesprekstherapie. Ook werk ik met Emotionally Focused Therapy (EFT) en mindfulness. 


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Carmen Seegers


Tjotterlaan 14C
1503 LB Zaandam

Psychologen Nederland