Amy Mennen

Psycholoog Eindhoven

Raiffeisenstraat 11, 5611 CH Eindhoven

Psycholoog

Er zijn zoveel verschillende mensen met elk hun eigen identiteit, karakter en interpretaties. We hebben echter allemaal één ding gemeen; we komen obstakels tegen waarbij we vallen en opstaan, ieder op zijn eigen manier.

Als psycholoog zijnde begeleid ik mensen bij zulke obstakels zodat deze een kracht worden in plaats van een belemmering.

Mijn manier van werken is allereerst veiligheid bieden zodat in die veiligheid openheid mag ontstaan waarin reflecteren, realiseren en uiteindelijk het gewenste resultaat centraal staan.

Het meest bijzondere aan mijn werk vind ik om zonder oordeel samen met mensen ontwikkelingen door te maken, processen te doorlopen en groei te laten ontstaan zodat doelen worden bereikt en inzichten vergaard.

Leer in je eigen kracht te gaan staan bij Psycholoog - Eindhoven

Ik ga psychodynamisch te werk om de balans tussen lichaam en gevoel te herstellen.

Door deze benadering kan ik mensgericht werken in plaats van  methodegericht en kan ik afstemmen op de behoefte, de persoonlijkheid en de hulpvraag.

Specifiek op wat nodig is gaan we dan samen aan de slag waarin alles mag zijn.

Het psychodynamische aspect brengt ook bewustwording met zich mee op het gebied van de oorsprong van de klacht. Inzicht in de oorsprong maakt dat de kans op herhaling afneemt in de toekomst.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht

Amy Mennen


Raiffeisenstraat 11
5611 CH Eindhoven

Psychologen Nederland