Arlette Verhoogt

Psycholoog NIP Maastricht

Kapoenstraat 23, 6211 KV Maastricht

  • Ervaar je lichamelijke en/of geestelijke klachten of heb je behoefte aan nazorg?
  • Voel je je wellicht niet gehoord in het reguliere ggz circuit of van het kastje naar de muur gestuurd?
  • Of wil je gewoon graag snel geholpen worden?

In mijn praktijk bied ik deskundige begeleiding op maat aan bij persoonlijke ontwikkeling, herstel en het omgaan met diverse klachten. Want soms is er geen duidelijke oorzaak of behandeling voor jouw klachten. Ik kan je dan leren HOE met je klachten of de pijn om te gaan. Het is mijn streven dat je mét jouw klachten toch een kwalitatief zo goed mogelijk leven ervaart.

In mijn praktijk mag elke vraag gesteld worden. Ik ben een goede doorvrager en zet je graag aan het denken. Voor mij is iedereen uniek en elke behandeling anders. Mijn overtuiging is dat ieder mens intuïtief weet wat voor hem of haar de goede koers is. Soms raak je hier onbewust van af. Ik help je, door het aanreiken van handvatten, die koers weer helder in beeld te krijgen en te hervatten.
Op eigen kracht

Je leert in de loop van de behandeling veel over jezelf: je begrijpt jezelf beter en krijgt meer ruimte en liefde voor jezelf. Zo werken we op een positieve, concrete manier aan verandering en acceptatie. Ik geloof niet in afhankelijkheid, maar in empowerment, eigen regie, het (her)vinden vaneigen kracht en eigenwaarde. Jouw eigen waarden geven je zin en balans in je leven en zorgen voor verbondenheid met anderen.

Ik maak gebruik van krachtige en effectieve psychologische technieken zoals Cognitieve GedragstherapieAcceptance en Commitment TherapieMindfulness en Voice Dialogue. Dit theoretisch kader is het fundament van mijn dienstverlening. Daarnaast neem ik ook een flinke portie eigen levenservaring mee. 

Ik ben aangesloten bij de vereniging voor ACT:het ACBS.
Vergoeding is mogelijk vanuit de aanvullende verzekering.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Arlette Verhoogt


Kapoenstraat 23
6211 KV Maastricht

Psychologen Nederland