Simone van Wijk

Psycholoog Den Haag - Alphen

Valeriusstraat 75, 2517 HN Den Haag

Ik ben Simone van Wijk, 33 jaar en samen met mijn gezin woon ik in Alphen aan den Rijn. Nu bijna 4 jaar heb ik een praktijk in Den Haag en sinds een jaar ook in Alphen

Mijn werk als psycholoog boeit mij iedere dag en ik ervaar het als een voorrecht om mensen te begeleiden en coachen bij persoonlijke vraagstukken, situaties en ontwikkelingen. Mijn werk typeert zich als oplossingsgericht, positief, eerlijk en speels. Samen met jou kijk ik naar je vraagstuk of situatie en zie ik jouw persoonlijke krachten en mogelijkheden om deze vervolgens om te zetten in concrete acties en doelen. 

Dit doe ik door middel van gesprekken maar ook door oefeningen, workshops en mindfulnesstraining. Momenteel verdiep ik mij in het onderwerp persoonlijk leiderschap en volg ik binnenkort de opleiding Transformational Coaching. 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en te bekijken hoe jouw leven er (weer) mooier uit kan zien!


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Simone van Wijk


Valeriusstraat 75
2517 HN Den Haag

Psychologen Nederland