Agnes Garst

Psycholoog Utrecht

Nieuwegracht 25, 3512 LC Utrecht

Wil jij meer meer vreugde, rust, kracht en liefde in je leven ervaren? Of willen jullie samen aan jullie relatie werken, om jullie contact en liefde te herstellen en te vernieuwen? 

Mijn naam is Agnes en als psycholoog kijk, denk en voel ik met je mee. Naar waar je vastloopt, wat je blokkeert om gelukkig te leven en om jezelf te zijn. En ik help je om uit te vinden wat je nodig hebt om weer tot herstel te komen, en om je leven vorm te geven naar hoe je dat diep van binnen wilt.

Komen jullie voor relatietherapie, dan zal ik jullie helpen ontdekken waar jullie elkaar mis-verstaan. Jullie leren om elkaar weer te horen en te zien, en om te ontdekken wat jullie van elkaar nodig hebben en hoe jullie elkaar kunnen helpen. Samen komen jullie tot jullie eigen unieke oplossingen voor de problemen die jullie ervaren, met behulp van mijn handreikingen en oefeningen. Relatietherapie is vaak een confronterend en waardevol proces, waarin je veel over elkaar, jezelf en over de kunst van het relateren leert. 

Nieuwsgierig geworden? Wees welkom om kennis te maken, om te kijken of het klikt, zodat we samen kunnen werken aan jouw herstel.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Agnes Garst


Nieuwegracht 25
3512 LC Utrecht

Psychologen Nederland