Esmeralde Masset

GZ Psycholoog Sassenheim

Rusthofflaan 50 c, 2171 EX Sassenheim

GZ Psycholoog Sassenheim en Voorschoten

Op een dag ben je het zat om steeds maar tegen dezelfde negatieve dingen aan te lopen en ze met je mee te sjouwen. Wees dan welkom in mijn praktijk in Sassenheim of Voorschoten.

Na het intakegesprek kunnen we samen beslissen welk doel je wilt bereiken en met verschillende therapeutische methodes je probleem aanpakken. Die techniek is nuttig, maar een prettig en open contact is minstens zo belangrijk voor het succes van een behandeling.

Ik denk dat ik goed kan luisteren, maar ik zal altijd proberen om te reageren op wat je vertelt door dat te ordenen en een richting aan te geven voor verandering in denken, voelen of doen.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Esmeralde Masset


Rusthofflaan 50 c
2171 EX Sassenheim

Psychologen Nederland